Hem

SAVE THE DATE!

Webbinar

Inför årsbokslut

Onsdag den 6/10 klockan 0800-0930.

Josefin Thuresson och Lisa Persson, rådgivare inom ekonomi och skatt på Ludvig & Co förklarar vad du behöver ha koll på inför årsbokslut för aktiebolag samt enskild firma.

Anmälan och plattform kommer senare.

Arrangeras i samarbete med Region Blekinge & Arbetsförmedlingen i Blekinge

SAVE THE DATE!

Webinar

10 tips till en snabbare start

Onsdag den 20/10 klockan 08:00-09:30.

Vår guru Boo Gunnarsson från Visma delar med sig av 10 tips till en enklare start att komma igång med din digitala marknadsföring. Boo har jobbat med detta i mer än 25 år och du kommer att få många bra tips på hur du lyckas digitalt. Vilka kanaler finns och hur bör du tänka för att få maximal output av din input?

Anmälan och plattform kommer senare.

Genomförs i samarbete med Region Blekinge och Arbetsförmedlingen i Blekinge

Webinar

Sociala medier med fokus bild

 

Årets Nyföretagare 2020, Anton Frej, i Karlshamn bjuder på tips på hur du enkelt kan komma igång med marknadsföring och hur du ska synas på sociala medier.

Om du vill se presentationen igen klicka in här; https://youtu.be/ufgFp0qqRL0

Våra webinars genomförs i samarbete och med medfinansiering av Arbetsförmedlingen i Blekinge och Region Blekinge.

Gilla Karlshamn Galan 2021

Årets Nyföretagare 2020 är korad!

 

Ett stort grattis säger vi till Anton Frej, Frej Creative!

Motiveringen lyder:

”2020 premierar vi ett ungt företag som genom hårt arbete och stora visioner nått framgång. Nyckelordet för dessa framgångar är nätverkande. RallySM, tälta i Zimbabwe eller ”bara” göra en två sekunders reklamfilm, inget är omöjligt för denna företagare. Företagets mål är att framhäva varumärken samt förmedla budskap på bästa sätt.”

Prisutdelare: Lotta Roth, Rådgivare på Nyföretagarcentrum Karlshamn

Här kan du se utdelningen: https://www.facebook.com/gillakarlshamngalan/videos/298333378623050

Anton hälsar;

Jag flyttade till Karlshamn 2015 för att studera på BTH – Blekinge Tekniska Högskola .Under studietiden utvecklades denna drömmen om att driva ett eget filmproduktionsbolag. Jag fick kontakt med Nyföretagarcentrum Karlshamn och där började drömmen ta form.

Jag har gjort allt från att filma event för pensionärer som lär sig digitala världen, få åka med i och filma RallySM finalen och såklart kan jag inte glömma att tälta ute i Zimbabwes vildmark där jag gjorde filmer åt ett Safari-företag som jobbar med välbehållning.

Jag har tagit varje chans jag fått och kämpat för att alltid prestera mitt absoluta bästa. Att få denna utmärkelse som Årets Nyföretagare är ett bevis på att den dedikation jag har till att följa min dröm är värt det och att drömmar går i uppfyllelse. Inte för att man har “tur”, utan för att man skapar sin egna tur med det arbetet man är villig att göra och den inställningen man har till livet. Jag har länge levt efter att “positivity is the heartbeat of success”. Jag får varje dag nöjet av att arbeta med något jag älskar och det är vad jag kallar att vara framgångsrik.

Tack så mycket till alla som stöttar och pushar mig till att fortsätta leva denna galna drömmen.

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang. Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv. Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång. Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners