Hem

ÅRETS NYFÖRETAGARE 2017

En av årets KAN-vinnare 2018

Ett stort grattis till alla vinnare på KAN-galan 2018 och ett extra varmt grattis till Årets Nyföretagare 2017, Andreas Persson, pris som delades ut av ordförande Magnus Larsson, NyföretagarCentrum Karlshamn.

Du kanske blir nästa års vinnare?

Kriterier

– Företaget får ej vara äldre än 3 år.
– Företagets affärsidé bedöms vara utvecklingsbar.
– Företaget har i samverkan med NyföretagarCentrum genomarbetat sin affärsplan och fått stöd med att bygga upp ett kontaktnät
– Verksamheten har genererat ett tillfredsställande resultat.
– Företagaren (personen) skall vara en bra förebild, ha mod, uthållighet och engagemang.

Andreas Persson, A-tjänst syd AB är 2017 års vinnare med motiveringen;

Årets Nyföretagare är en entreprenör som hela tiden ser nya möjligheter och framtidsplaner för kommande år saknas inte.

Årets Nyföretagare är ett utomordentligt exempel på en ung driven entreprenör och hen är en förebild och inspirationskälla för andra nyföretagare.

Årets Nyföretagare har efter ett friställningsbesked tagit saken i egna händer och har med kvalitet och stark känsla för service och kundfokus byggt upp ett lönsamt företag inom servicesektorn med inriktning på trädgårds- och park-skötsel för privatpersoner och företag.

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Starta Företag?

Vi hjälper dig gärna!

Besök oss på Drottninggatan 83 i Karlshamn (endast tidsbokning, se ovan) eller varför inte ta en tur till Arbetsförmedlingen där vi finns på plats med jämna mellanrum.

Hör av dig!

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners