Hem

StartUP Café

EKONOMIKONTORET ONLINE

Pappersfri digital redovisning

Visst vill väl du spara tid till annat i ditt företag än administration och bokföring? Då är detta för dig! Kom och lyssna på Mikael från Digitala byrån när han berättar hur du kan få ditt ekonomikontor online.

Digitala Byrån använder modern teknik, digitala verktyg och ett strukturerat arbetssätt för att minimera tidsåtgången för företagets bokföring. Den tid som sparas använder vi istället till att ge ett mervärde i form av en personlig rådgivare som hjälper till att kontrollera, analysera och planera verksamheten med målsättningen att öka lönsamheten.

Plats: Företagsamhetens Hus, Drottningg. 83, Karlshamn
Datum: 24 oktober
Tid: 08:00 – 09:30

NyföretagarCentrum Karlshamn bjuder på frukostfralla!

Anmälan sker senast den 20 oktober till:
karlshamn@nyforetagarcentrum.se

Varmt välkommen!

Starta Eget Camp

Starta Eget mini Camp 2019

Idag den 22 september 2019 har vi haft en heldag med fokus företagande, en komprimerad startaeget kurs kan man säg. Mycket fokus har varit att förklara ekonomiska termer, bokföring, moms men vi har också gjort små inspel av marknad, marknadsföring, sni-kod och Facebookannons.

Deltagarna var en grupp med spännande idéer och frågvisa vilket uppskattades!

Nästa träff får du hålla utkik efter här på Facebook!

Kursen sker i samarbete med NyföretagarCentrum Blekinge och då främst med NfC Ronneby.

//Lotta & Annika

 

 

 

Mentorprogram

Årets Mentor i Karlshamn 2018

Årets Mentor 2018, i Karlshamn, är utsedd – GRATTIS
ULF ÖDMAN!

Lotta Roth rådgivare och verksamhetsansvarig för NyföretagarCentrum Karlshamn samt ordförande Magnus Larsson delade ut priset till Ulf Ödman, mitten, i samband med Nätverkslunchen i Karlshamn den 22 januari 2019.

Vill du också ha en mentor?
Som kund hos NyföretagarCentrum Karlshamn har du möjlighet att anmäla ditt intresse via nedan länk. Matchning av mentorer/adepter sker lite längre fram i vår 2019. Mentorskapet pågår under ett år och det är kostnadsfritt men du bör ha ett engagemang och vara medveten om att det krävs att mentor och adept har kontinuerliga möten och att man önskas delta på aktiviteter/träffar arrangerade av NyföretagarCentrum i Blekinge också under sin mentorsperiod. Klicka på länken nedan och fyll i formuläret så har du officiellt anmält ditt intresse. Vi hör av oss när matchning påbörjas.

Anmäl ditt intresse här!

StartUP Café

AB, Enskild Firma, Handelsbolag?

Årets första StartUP Café 2019

Idag den 29 januari lyssnade vi på Tibor från Bakertilly som guidade oss genom fördelar och nackdelar med de olika företagsformerna. En sak är säker, vi hamnade ofta i frågan om skatter och moms.

Många engagerade deltagare som hade många frågor!

Nästa träff är i Karlshamn och det kommer att beröra just ämnet MOMS, håll utkik på Facebook och hemsidor för mer information.

 

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners