Hem

Videomöten

Boka tid för Videomöten!

Nu öppnar vi upp för videorådgivning om du känner en osäkerhet inför fysiskt möte med NyföretagarCentrum Karlshamn. Vi förutsätter att du stannar hemma om du har några förkylningssymtom och använder videorådgivning istället.

Du bokar din tid som vanligt på länken nedan men istället för att skriva din affärsidé är det viktigt att du där anger att du önskar ett videomöte. Vi bjuder sedan in till detta möte på bestämd dag och tid. Enkelt!

Du kan också skicka mail med önskan tid, som du sett är ledig enligt länk nedan, för videomöte till: karlshamn@nyforetagarcentrum.se

http://jobs.gotlandica.se/bokning/extern/?centerID=83&meeting=19

Vi ser fram emot din bokning!

//Lotta

Rådgivare och verksamhetsledare

 

Foto av Marek Levak från Pexels

KaN-galan 2020

Årets Nyföretagare 2019

Som traditionen erbjuder delade NyföretagarCentrum Karlshamn ut priset Årets Nyföretagare 2019 i samband med KaN-galan i Karlshamn.

Ekenbergs Auktioner AB med Jens och Jennie Ekenbergs stod som årets vinnare med motiveringen:

”Årets Nyföretagare 2019 har genom hårt och målinriktat arbete, de tre senaste åren, lyckats etablera en lönsam verksamhet i Karlshamn. Företaget är ett av stadens mest besökta turistmål och de sätter Karlshamn på kartan i länder som Japan, Brasilien och Ryssland med auktionsförsäljning av bl.a. tavlor, glas och möbler.”

Vi önskar dem all lycka och fortsatt lönsamhet!

Starta Eget Camp

Starta Eget mini Camp 2019

Idag den 22 september 2019 har vi haft en heldag med fokus företagande, en komprimerad startaeget kurs kan man säg. Mycket fokus har varit att förklara ekonomiska termer, bokföring, moms men vi har också gjort små inspel av marknad, marknadsföring, sni-kod och Facebookannons.

Deltagarna var en grupp med spännande idéer och frågvisa vilket uppskattades!

Nästa träff får du hålla utkik efter här på Facebook!

Kursen sker i samarbete med NyföretagarCentrum Blekinge och då främst med NfC Ronneby.

//Lotta & Annika

 

 

 

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners