Hem

Digifika med Arbetsförmedlingen

Starta Eget Bidrag 2020

Varmt tack för ditt deltagande på höstens första Digifika. Eftersom Arbetsförmedlingen inte kunde delta live så har jag sammanställt de frågor ni hade i en liten FAQ. Om du saknar någon information, återkoppla till mig så ska ni få svar.

karlshamn@nyforetagarcentrum.se

Klicka på länken nedan för lite frågor och svar.

faq_af_stegetbidrag2020

Här hittar du AF:s information om Starta Eget utifrån den info som vi delade med oss av i ppt:n;

https://www.arbetsformedlingenplay.se/play/webbinar/starta-eget-foretag

Sista måndagen i varje månad!

Digifika

DigiFika sista måndagen i varje månad med start 28 september kl. 13:00.

Nästa träff är den 26 oktober kl. 13:00

Logga in här till mötet, samma länk varje gång: meet.google.com/utn-eges-ssu

Sätt på lite kaffe, mikra en kanelbulle och sätt dig vid datorn för att prata med oss på NyföretagarCentrum Blekinge. Du får gärna maila och be om en inbjudan också!

Ibland kommer vi att ha gäster på plats som kan stödja dig i ditt företagande men säger vi inget annat så är det NyföretagarCentrums rådgivare som finns på plats.

Häng med oss en gång i månaden!

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning – också digitalt – till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Efter kickstarten under vecka 17 med dagliga livesändningar på Facebook och webinarier fortsätter NyföretagarCentrum nu att sända live på onsdagar mellan kl 12.30-13.30 under vecka 18-20. 

Fler webinarier med aktuella teman kommer löpande arrangeras och finnas tillgängliga för bokning. Webinarier som spelats in under föregående vecka kommer nu också att läggas upp på nytt som film för att fler ska få möjlighet att ta del av dem.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se för att kunna boka dina webinarier!

Följ vår information på;

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

KaN-galan 2020

Årets Nyföretagare 2019

Som traditionen erbjuder delade NyföretagarCentrum Karlshamn ut priset Årets Nyföretagare 2019 i samband med KaN-galan i Karlshamn.

Ekenbergs Auktioner AB med Jens och Jennie Ekenbergs stod som årets vinnare med motiveringen:

“Årets Nyföretagare 2019 har genom hårt och målinriktat arbete, de tre senaste åren, lyckats etablera en lönsam verksamhet i Karlshamn. Företaget är ett av stadens mest besökta turistmål och de sätter Karlshamn på kartan i länder som Japan, Brasilien och Ryssland med auktionsförsäljning av bl.a. tavlor, glas och möbler.”

Vi önskar dem all lycka och fortsatt lönsamhet!

Starta Eget Camp

Starta Eget mini Camp 2019

Idag den 22 september 2019 har vi haft en heldag med fokus företagande, en komprimerad startaeget kurs kan man säg. Mycket fokus har varit att förklara ekonomiska termer, bokföring, moms men vi har också gjort små inspel av marknad, marknadsföring, sni-kod och Facebookannons.

Deltagarna var en grupp med spännande idéer och frågvisa vilket uppskattades!

Nästa träff får du hålla utkik efter här på Facebook!

Kursen sker i samarbete med NyföretagarCentrum Blekinge och då främst med NfC Ronneby.

//Lotta & Annika

 

 

 

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners