Hem

Kalendarium

Varmt välkommen till våra aktiviteter under året. Scrolla gärna längst ner för att få tips från våra samarbetspartners.

Observera hur och om anmälan krävs samt respektera sista dag för anmälan, tack.

Följ oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad – NyföretagarCentrum Karlshamn

  • StartUP Café – Frukost- eller kvällsfika med olika teman/fokus per träff. Kostnadsfritt men anmälan krävs, via mail till karlshamn@nyforetagarcentrum.se.

      

  • Drop-in Karlshamn – Vi erbjuder Drop-in tider på olika platser i kommunen framöver. Information kommer här på hemsidan och på Facebook så gilla oss idag!
  • Nätverksluncher och Frukostmöten bjuder vi dig gärna på! Karlshamns Kommun mfl arrangerar nätverksluncher och frukostmöten och vi vill gärna att du följer med oss! Kolla din mailbox, glöm inte att kolla skräpkorgen också så inte förfrågan om deltagande försvinner :).
  • FöretagarVecka 17 – Under denna veckan exploderar Blekinge och övriga Sverige med arrangemang, stora som små, för just dig som funderar att bli företagare eller redan är det!
  • Föreläsningar, Öppet Hus mm på olika håll genom NyföretagarCentrums kontor. Håll utkik på alla kommuners facebook- och hemsidor för att inte missa just den föreläsningen, workshopen, utbildningen som just du önskar! Ni är välkomna oavsett var ni befinner er i Sverige!

För mer aktiviteter för företagare i Karlshamns Kommun besök Näringslivskalendern.

________________________________________________________________

Samarbetspartners informerar;

Nätverksluncher Karlshamns Kommun

Ett bra tillfälle att möta andra företagare i kommunen, äta en bit mat och lyssna till intressanta föredrag. Kolla Näringslivskalendern för mer info.

Skatteverkets webseminarium

Skatteverket arrangerar med jämna mellanrum olika träffar, fysiska och via webben, för dig som företagare. Inplanerade under hösten är följande. Kolla gärna deras hemsida med jämna mellanrum för att uppdatera dig för mer spännande aktiviteter; https://skatteverket.se/foretagochorganisationer/startaochdrivaforetag/informationstraffarochwebbseminarier.4.18e1b10334ebe8bc80001513.html

Sidan uppdaterades 2020-01-24

Våra samarbetspartners