Hem

Varmt välkommen till våra aktiviteter under året.

Observera hur och om anmälan krävs samt respektera sista dag för anmälan, tack.

Följ oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad – NyföretagarCentrum Karlshamn

Vi vill också tipsa om:
– Skatteverkets informationsträffar
– ALMI seminarium
– På NyföretagarCentrum Sveriges YouTube-kanal finns många informativa filmklipp och webbinar om eget företag
Verksamt.se FAQ samt Verksamt.se YouTube-kanal med många bra filmer

 

 

 

Webbinar

För­sälj­ning­ens A & O

Onsdag den 17/2 klockan 08:00-09:30

Få inspiration av Jens Harrysson, affärsutvecklare samt ägare och VD på Redigt AB och konsult på Edgify-Strategic Growth Partner. Jens har många års erfarenhet av bl.a. affärsutveckling, ledarskap och försäljning samt hur du kan utveckla nya strategier och infallsvinklar för sälj/marknadsutveckling. Under morgonens föredrag får du konkreta tips & trix som du kan använda för att bli en bättre säljare.

Anmäl dig här senast den 16/2.

Webbinar

Din affärsplan & mark­nads­fö­ring

Onsdag den 24/3 klockan 08:00-09:30.

Micke Svensson, business developer samt ägare och VD på Rabadang delar med sig av sina kunskaper hur du bäst gör din affärsplan till ett vinnande dokument och ledstjärna på din väg mot eget företag samt hur du bäst bör tänka med din marknadsföring kopplat till din affärsplan.

Anmäl dig här senast den 23/3.

Webbinar

Dina viktigaste avtal som företagare

Onsdag den 21/4 klockan 08:00-09:30.

Eleonor Kjellén, advokat hos Amber Advokater går, tillsammans med sin kollega Lisa Danielsson, igenom alla avtal som du bör ha på plats och som är otroligt viktiga att ha koll på som egen företagare. Föredraget är lättförståeligt, lärande och roligt på en och samma gång. Missa inte detta!

Anmäl dig här senast den 20/4.

Webbinar

Bokföring del 1

Onsdag den 19/5 klockan 08:00-09:30.

Annika Grünfeld, redovisningskonsult med egen redovisningsbyrå lär ut bokföringens grunder. Vad säger bokföringslagen? Vad är skillnaden mellan kontant- och fakturametoden? Årsbokslut eller förenklat årsbokslut? Efter avslutat pass har du en bra insikt om hur du bör sköta din bokföring i ditt bolag.

Anmäl dig här senast den 18/5.

Webbinar

Dina bästa För­säk­ring­ar

Onsdag den 25/8 klockan 08:00-09:30.

Björn Olsson Kruse, gruppchef försäkring på Länsförsäkringar i Blekinge, berättar och lär oss inse varför det är så viktigt att vara försäkrad när man driver eget bolag. Behöver jag en speciell företagsförsäkring, räcker det inte med min privata? Konsultförsäkring vad är det? Lär dig om vilka försäkringar som du kan behöva som egen företagare och varför det är så viktigt att skydda både dig som nyckelperson och dina tillgångar i ditt bolag.

Anmälan och plattform kommer senare.

Webbinar

Marknads och im­ma­te­ri­al­rätt

Onsdag den 22/9 klockan 08:00-09:30.

Cecilia Torelm Tornberg, advokat och delägare på Marlaw Advokatbyrå med specialisering inom marknads- och immaterialrätt, lär ut grunderna. Behöver jag skydda mitt varumärke? Patent vad är det? Kan jag lägga ut vilka bilder jag vill i mina sociala kanaler som företagare? Häng med och få koll.

Anmälan och plattform kommer senare.

Webbinar

10 tips till en snabbare start

Onsdag den 20/10 klockan 08:00-09:30.

Vår guru Boo Gunnarsson från Visma delar med sig av 10 tips till en enklare start att komma igång med din digitala marknadsföring. Boo har jobbat med detta i mer än 25 år och du kommer att få många bra tips på hur du lyckas digitalt. Vilka kanaler finns och hur bör du tänka för att få maximal output av din input?

Anmälan och plattform kommer senare.

Webbinar

Bokföring del 2

Onsdag den 17/11 klockan 08:00-09:30.

Annika Grünfeld, redovisningskonsult med egen redovisningsbyrå fortsätter att lära ut grunderna inom bokföring. Mer om innehållet kommer under senvåren.

Anmälan och plattform kommer senare.

Sidan uppdaterades 2021-01-21

Våra samarbetspartners