Hem

Mentorskap

Vi deltar i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som drivs av vår moderorganisation Nyföretagarcentrum Sverige i samarbete med Tillväxtverket. 2019/2020 har tyvärr ännu inte fått klartecken att köra igång men vi tar emot ansökningar av dig som är intresserad av att få en mentor, men ha tålamod, vi hör av oss så fort vi vet mer.

Programmet innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk, på ideell basis under ett år. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Vi på NyföretagarCentrum har ett begränsat antal mentorspar (mentor och adept). Alla som vill kan tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vad vi kan för alla som anmäler sig.

Mentorsprogrammet 2019/2020 är på gång att fyllas men vi tar fortfarande emot intresseanmälningar. Tyvärr som vi skrev tidigare så är inte avtalet klart mellan NfC och Tillväxtverket så vi måste be om ert tålamod. Du anmäler dig via formuläret >HÄR<.

Har du redan haft ditt företag igång under flera år ska du vända dig till ALMI i första hand och då får du möjlighet att delta i deras program Mentorsprogrammet Utveckla Företag.

_______________________________________________________

Årets Mentor i Karlshamn 2018

Lotta Roth rådgivare och verksamhetsansvarig för NyföretagarCentrum Karlshamn (tv) samt ordförande Magnus Larsson (th) delade ut priset Årets Mentor i Karlshamn 2018 till Ulf Ödman i samband med Nätverkslunchen i Karlshamn den 22 januari 2019.

_______________________________________________________

Årets Mentor i Blekinge 2016

Årets Mentor 2016 är från Karlshamn och heter Marcus Thengius. Han driver företag Circom och har under 15/16 varit mentor åt företagaren Frida Åkesdotter, Fridas Design och FM Bygg. Marcus tog emot priset av Landshövdingen den 28/9 på Residenset i Karlskrona.

Motiveringen lyder;

Marcus Thengius har valts till Årets Mentor Starta Företag för att genom erfarenhet, lyhördhet och god strategiförmåga hjälpt adepten till att förbättra sina ledaregenskaper och självförtroende och det har skapats ett lönsamt företag med struktur och nya satsningar.

åretsmentor2016

 

Sidan uppdaterades 2019-09-09

Våra samarbetspartners