Hem

Mentorskap

Vi deltar i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som drivs av vår moderorganisation Nyföretagarcentrum Sverige i samarbete med Tillväxtverket.

Programmet innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk, på ideell basis under ett år. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Vi på NyföretagarCentrum har ett begränsat antal mentorspar (mentor och adept). Alla som vill kan tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vad vi kan för alla som anmäler sig.

Om du är intresserad av att delta i mentorsprogrammet kontakta peter.fast@nyforetagarcentrum.se och berätta varför du önskar en mentor.

_______________________________________________________

Årets Mentor i Karlshamn

Lotta Roth (tv) samt ordförande Magnus Larsson (th) delade ut priset Årets Mentor i Karlshamn 2018 till Ulf Ödman i samband med Nätverkslunchen i Karlshamn den 22 januari 2019.

_______________________________________________________

Årets Mentor i Blekinge 2016

Årets Mentor 2016 är från Karlshamn och heter Marcus Thengius. Han driver företag Circom och har under 15/16 varit mentor åt företagaren Frida Åkesdotter, Fridas Design och FM Bygg. Marcus tog emot priset av Landshövdingen den 28/9 på Residenset i Karlskrona.

Motiveringen lyder;

Marcus Thengius har valts till Årets Mentor Starta Företag för att genom erfarenhet, lyhördhet och god strategiförmåga hjälpt adepten till att förbättra sina ledaregenskaper och självförtroende och det har skapats ett lönsamt företag med struktur och nya satsningar.

åretsmentor2016

Sidan uppdaterades 2022-02-21

Våra samarbetspartners