Hem

Kom igång med din affärsplan

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag.

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra e-kurser här

Kostnadsfria webbinar/start-up 2024

Under 2024 kör vi kostnadsfria webbinar samt fysiska start-up event tillsammans med några av de allra bästa i sitt ämne. Följ med på en kompetensresa som kommer att stärka dig som ny företagare och ge dig mycket matnyttigt på din resa till att förverkliga din dröm. Eget företag!

Energi
Starta företag
Moms
Pension
Bokföring
Marknadsföring
Avtal
Företagsförsäkringar

Café Starta Eget mässa
Online mässa Eget Företag

 

Läs mer om webbinar/start up och anmälan

Från dröm till verklighet

Visma Spcs stora starta eget-guide tar dig från drömstadiet, till företagsstarten och hela vägen till expansion!

Att starta eget

17 ovärderliga råd

Här hittar du 17 ovärderliga råd från världens mest kända entreprenörer!

17 råd

26 boktips för företagare

Dessa böcker är rekommenderade av Business Insider´s War Room tillsammans med olika riskkapitalbolag, verkställande direktörer och grundare.

26 boktips

Företagen som gör det möjligt

Våra partner vet att jobb skapas av företag och att ju fler företag som mår bra på en ort, desto bättre går det för både orten och det egna företaget – eftersom det finns större köpkraft och att fler människor gör nyttiga saker.

Nyttan med verksamheten i termer av samhällsvärde, tillväxt, jämlikhet och integration är som du förstår mycket stor och för många av våra samarbetspartner är det också en medveten satsning i deras CSR-arbete för ett hållbart samhälle.

Utöver ovanstående företag som stöttar vår verksamhet ekonomiskt, samarbetar vi tätt med övriga företagsfrämjare i regionen. Almi, BBI, Coompanion, Företagarna, KFH, Region Blekinge och Ung Företagsamhet.

Läs mer om våra partners

NyföretagarCentrum Karlskrona

Drivs som en ideell stiftelse och har erbjudit kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning i Karlskrona sedan 1989.

Vår mission är att stimulera till nyföretagande på orten, genom rådgivning, information, utbildning samt mentorprogram.

NyföretagarCentrums verksamhet finansieras av privata företag samt av kommunen. Det är detta nätverk av företag, deras stöd och engagemang som gör att vi kan ge kostnadsfri rådgivning till nya företagare – så att fler företag överlever, växer och blir lönsamma!

2019 firade vi att vår verksamhet fyllde 30 år.

2022 var vi behjälpliga vid 84 företagsstarter i Karlskrona.

2020-2021 samt 2022-2023 genomförde vi projekt med stöttning från Region Blekinge.

Region Blekinge jobbar med en långsiktig utveckling inom näringsliv, kompetens, jämställdhet, turism samt hälsa och sjukvård. Region Blekinge avsätter varje år en del av sina regionala tillväxtmedel till företagsstöd.

Utveckling och projekt

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare

Våra partners