Hem

Kom igång med din affärsplan

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag.

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra e-kurser här

Kostnadsfritt webbinar

EF eller AB, vilken fö­re­tags­form passar dig bäst?

Onsdag den 24/11 klockan 1200-1300

Elenore Larsson från Andersson & Co lotsar oss i valet av företagsform. Vilka fördelar och nackdelar finns det och vilket kan tänkas att passa din verksamhet bäst.

Följ med på detta lunchwebbinar och lär dig mer!

Anmäl dig här senast den 22/11

Till mässan

Årets Nyföretagare Karlskrona 2021

Ernes Barucija, Eco Elektro – en ny stjärna på företagarhimlen!

Motivering:

”Årets Nyföretagare i Karlskrona är en entreprenör som med imponerande energi, med målmedvetenhet, fötterna på jorden och ett stort hjärta, på kort tid gått från uppstartsfrågor till att han nu har flera anställda. Med driv och med en struktur för tillväxt, så verkar det inte finnas någon gräns för vart han kan nå. Företagshimlen har fått en ny stjärna som vi ser framemot att följa!”

Årets Nyföretagare

Från dröm till verklighet

Visma Spcs stora starta eget-guide tar dig från drömstadiet, till företagsstarten och hela vägen till expansion!

Att starta eget

17 ovärderliga råd

Här hittar du 17 ovärderliga råd från världens mest kända entreprenörer!

17 råd

26 boktips för företagare

Dessa böcker är rekommenderade av Business Insider´s War Room tillsammans med olika riskkapitalbolag, verkställande direktörer och grundare.

26 boktips

Företagen som gör det möjligt

Våra partner vet att jobb skapas av företag och att ju fler företag som mår bra på en ort, desto bättre går det för både orten och det egna företaget – eftersom det finns större köpkraft och att fler människor gör nyttiga saker.

Nyttan med verksamheten i termer av samhällsvärde, tillväxt, jämlikhet och integration är som du förstår mycket stor och för många av våra samarbetspartner är det också en medveten satsning i deras CSR-arbete för ett hållbart samhälle.

Läs mer om våra partners

NyföretagarCentrum Karlskrona

Vi drivs som en ideell stiftelse och har erbjudit kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning i Karlskrona sedan 1989.

NyföretagarCentrums verksamhet finansieras av privata företag samt av kommunen. Det är detta nätverk av företag, deras stöd och engagemang som gör att vi kan ge kostnadsfri rådgivning till nya företagare – så att fler företag överlever, växer och blir lönsamma!

2019 firade vi att vår verksamhet fyllde 30 år något vi är mycket stolta över.
2020 var vi behjälpliga vid 69 företagsstarter i Karlskrona.

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare

Våra partners