Hem

Kom igång med din affärsplan!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag.

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

17 ovärderliga råd

Här hittar du 17 ovärderliga råd från världens mest kända entreprenörer!

foretagande.se

Årets Nyföretagare 2019!

Årets Nyföretagare 2019 i Karlskrona samt Årets Nyföretagare 2019 i Sverige, Karlskrona IndustriMekano AB. Här på bild tillsammans med vår Ordf. Johan Edlund, VD på Sigma Technology.

Motivering:

”Bland drygt 8200 liknande företag i branschen, bland 121 liknande företag i Blekinge har årets nyföretagare lyckats med utmaningen att redan första året gå med vinst i en internationellt hård konkurrenssituation. Vi tilldelar priset till ett företag i Karlskrona som lever och utvecklas tack vare sin unika och nationellt erkända tolerans, sin höga kompetens och sin snabba tillväxt”.

Priset delades ut av oss på NyföretagarCentrum under Näringslivsdagarna som gick av stapeln förra veckan på NKT Arena.

Stoort GRATTIS!!!

26 boktips för företagare

Dessa böcker är rekommenderade av Business Insider´s War Room tillsammans med olika riskkapitalbolag, verkställande direktörer och grundare.

Företagande.se

NyföretagarCentrum Karlskrona 30 år!

 

 

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare

Våra samarbetspartners