Hem

Årets Nyföretagare Karlskrona 2023

Finnborns Bygg AB

”Årets företagare har tagit sin dröm och vision hela vägen. Med sin raka och ärliga stil har företagaren visat att kunskap, hårt arbete, god yrkeskunskap och stort engagemang skapar en ökande omsättning och samtidigt nöjda kunder under vägens gång. Årets företagare visar också framgångsrikt att det är möjligt att driva sin ägarledda verksamhet framåt och uppåt i en konkurrensutsatt bransch genom att växa organiskt.”

Finnborns Bygg AB

 

Årets Nyföretagare Karlskrona 2022

Familjetandläkaren i Blekinge AB

”Med stort engagemang och kunden i fokus har Årets Nyföretagare på relativt kort tid byggt upp ett framgångsrikt företag i en bransch med många konkurrenter. Här möts du alltid av personlig service och en yrkesskicklighet som skapar trygghet för kunderna. Företagets starka drivkraft, stora ambition och positiva inställning är ett vinnande koncept.” 

Familjetandläkaren i Blekinge AB

 

Årets Nyföretagare Karlskrona 2021

Eco Elektro i Blekinge AB

”Årets Nyföretagare i Karlskrona är en entreprenör som med imponerande energi, med målmedvetenhet, fötterna på jorden och ett stort hjärta, på kort tid gått från uppstartsfrågor till att han nu har flera anställda. Med driv och med en struktur för tillväxt, så verkar det inte finnas någon gräns för vart han kan nå. Företagshimlen har fått en ny stjärna som vi ser framemot att följa!”

Eco Elektro

 

Årets Nyföretagare Karlskrona 2020

Hot Yoga i Karlskrona AB

”Med en unik verksamhetsidé har bolaget växt och gjort fina resultat genom att alltid agera agilt och komplettera sin affärsmodell vid behov. Detta tillsammans med en driven marknadsföring och stor närvaro på sociala medier, har bidragit till företagets framgångar. Med en målinriktning och ett engagemang som går utöver det vanliga, har ägaren satt sitt företag på kartan och i sina kunders hjärtan.”

hotyogakarlskrona.se

 

Årets Nyföretagare Karlskrona och Sverige 2019

Karlskrona IndustriMekano AB

”Bland drygt 8200 liknande företag i branschen, bland 121 liknande företag i Blekinge har årets nyföretagare lyckats med utmaningen att redan första året gå med vinst i en internationellt hård konkurrenssituation. Vi tilldelar priset till ett företag i Karlskrona som lever och utvecklas tack vare sin unika och nationellt erkända tolerans, sin höga kompetens och sin snabba tillväxt.”

karlskronaindustrimekano.se

 

Årets Nyföretagare Karlskrona 2018

Fastighetsmäklare Louise Larsson

”Årets Nyföretagare 2018, lyfter fram det som förefaller neutralt, till att lysa, på ett inkännande och omsorgsfullt sätt, allt för att tilltala ögat och tillföra ett personligt värde till objektet. Detta sker alltid i nära samförstånd med kunden under hela processen.”

louisel.se

Sidan uppdaterades 2023-05-23

Våra partners