Hem

Årets Nyföretagare 2020

Hot Yoga i Karlskrona AB

”Med en unik verksamhetsidé har bolaget växt och gjort fina resultat genom att alltid agera agilt och komplettera sin affärsmodell vid behov. Detta tillsammans med en driven marknadsföring och stor närvaro på sociala medier, har bidragit till företagets framgångar. Med en målinriktning och ett engagemang som går utöver det vanliga, har ägaren satt sitt företag på kartan och i sina kunders hjärtan. ”

hotyogakarlskrona.se

Årets Nyföretagare 2019

Karlskrona IndustriMekano AB

”Bland drygt 8200 liknande företag i branschen, bland 121 liknande företag i Blekinge har årets nyföretagare lyckats med utmaningen att redan första året gå med vinst i en internationellt hård konkurrenssituation. Vi tilldelar priset till ett företag i Karlskrona som lever och utvecklas tack vare sin unika och nationellt erkända tolerans, sin höga kompetens och sin snabba tillväxt”.

karlskronaindustrimekano.se

 

Årets Nyföretagare 2018

Fastighetsmäklare Louise Larsson

”Årets Nyföretagare 2018, lyfter fram det som förefaller neutralt, till att lysa, på ett inkännande och omsorgsfullt sätt, allt för att tilltala ögat och tillföra ett personligt värde till objektet. Detta sker alltid i nära samförstånd med kunden under hela processen”

louisel.se

Sidan uppdaterades 2021-01-13

Våra partners