Hem

Förmånliga erbjudanden till nyföretagare

Här får du ta del av erbjudanden från NyföretagarCentrum Sveriges nationella samarbetspartner som riktar sig särskilt till små- och nyföretagare.


Gratis försäkring i 6 månader!

Vad roligt att just du startar eget. Vi vet att det är mycket att tänka på så här i början innan du har kommit igång med verksamheten. NyföretagarCentrum Sverige har därför tillsammans med Söderberg & Partner tagit fram ett grundpaket som ger dig en bra grundtrygghet om något skulle hända. Att bli företagare innebär ett risktagande. Att stå utan försäkring om olyckan är framme kan innebära livslång ekonomiskt lidande.

Till erbjudandet>>


Uppstartslån

Marginalen Bank har som första svenska bank fått en mikrogaranti från Europeiska Investeringsfonden (EIF) för att underlätta för mindre företag med upp till nio anställda att få lånefinansiering. Tack vare garantin från EIF lanseras nu ett unikt låneerbjudanden för småföretagare för lån upp till 250 000 kronor.

Läs mer om lånet>>


offerta_logga_cmyk_png

Hitta dina kunder på Offertas marknadsplats!

Offerta.se är Sveriges största marknadsplats för tjänster, där du som driver eget enkelt kan bygga upp en bra kundstock. Vi finns i hela Sverige och förmedlar varje år över 70 000 uppdrag.
I samarbete med NyföretagCentrum erbjuder vi till ett förmånligt pris möjligheten att:
– Bevaka uppdrag inom din bransch
– Skicka offerter på upp till 20 uppdrag
– Få en plats i vår digitala företagskatalog

Läs mer  här >>


Flyg BRA!

Vi erbjuder specialpriser för dig som som varit på NyföretagarCentrum.

Läs mer  här >>


unionen

Starta eget?

För nya medlemmar i Unionen.

Nu får du som tänker starta eget eller nyligen gjort det 60% rabatt första året. Skräddarsydda tjänster som affärsjuridisk rådgivning och inkomstförsäkring.

Läs mer här >>


allabolag

Bolagspresentation
Gör det enklare för kunderna att hitta dig

Varje dag använder potentiella köpare tjänsten bolagspresentation på allabolag.se när de söker partners att göra affärer med. Ofta är detta första kontakten med ett företag. Det är viktigt att göra avtryck och visa vilka ni är genom en professionell presentation. Att synas högt upp i träfflistan ökar chanserna till kontakt. Därför är texten i presentationen sökbar, vilket innebär att ni oftare hamnar högst upp i träfflistan vid en sökning.

I samarbete med NyföretagarCentrum erbjuder vi nyföretagare en bolagspresentation till 5329 kr/år, vilket motsvarar 3 månader fritt (Ordinarie pris är 6 988 kr/år).

Vid intresse maila gärna oss på presentation@allabolag.se


Fixa reklamutskick själv

Varför låta någon annan göra dina reklamutskick när du kan göra dem själv? Med ”Skapa utskick” slipper du mellanhänder och får full kontroll över din reklamkampanj.


SEB

Entreprenörslånet för unga

Många unga bär på bra idéer och företagsdrömmar. Samtidigt kan det vara svårt att hitta finansiering för de första investeringarna. Kanske behöver du köpa en laptop eller juridisk rådgivning. Eller så är din verksamhet beroende av en symaskin eller en svarv. För att hjälpa dig vidare har vi tagit fram Entreprenörslånet för unga.

Du som är mellan 18-35 år och befinner dig i uppstartsfas som entreprenör kan låna mellan 10 000 – 25 000 kr. För att kunna ansöka om lånet börjar du med att boka en tid rådgivning hos NyföretagarCentrum där du finslipar din idé. Därefter bokar du ett möte hos oss

Läs mer >>


visma

Smart bokföringsprogram – 50% rabatt under första året!

Bokföring ska vara enkelt. Med ett smart bokföringsprogram får du mer tid till att driva och utveckla ditt företag. Du som nyligen startat företag får 50% rabatt på vårt populäraste bokföringsprogram Visma eEkonomi Smart under ett års tid.

Ange koden nyforetagarcentrum i kassan så dras rabatten av automatiskt.

I Sverige väljer flest småföretagare Visma Spcs.

Läs mer om Visma eEkonomi


Gra­tis bok­fö­ring i sex må­na­der!

I samarbete med NyföretagarCentrum erbjuder vi dig som nyligen startat företag våra smarta och smidiga program för bokföring och fakturering helt kostnadsfritt det första halvåret. För att del av erbjudandet klicka här.

Ta del av erbjudandet>>


Gratis bokföringsprogram i 12 månader!
Erbjudande till dig som är kund hos NyföretagarCentrum

BL Ekonomi Bokföring är ett lättanvänt bokföringsprogram online som fungerar i alla operativsystem, även Mac OS X. Det hanterar alla företagsformer och momsmetoder. I erbjudandet ingår programsupport, säker serverlagring, säkerhetskopiering och programuppdateringar. Du får utan förpliktelser använda programmet gratis i 12 månader. Om du därefter vill fortsätta kostar det endast 79 kr i månaden, men det är som sagt frivilligt. Läs mer på bjornlunden.se/ebokforing.

Så här gör du för att få tillgång till erbjudandet:

  • Du går in på blekonomi.se och väljer ”Ladda ner och installera BL Ekonomi”.
  • När programmet är installerat väljer du alternativet ”Skapa demolicens” (Notera din licensnyckel).
  • Därefter ska du snarast meddela/maila ditt NyföretagarCentrum följande: licensnyckel, namn, e-post samt eventuellt företagsnamn.
  • Ditt NyföretagarCentrum mailar sedan ovanstående uppgifter till Björn Lundén som förlänger din licens till 12 kostnadsfria månader.

Fakturera idag – få betalt i morgon.

Ett erbjudande i samarbete med NyföretagarCentrum. Ladda ner och kom igång med din fakturering innan sista april, och få betalt direkt helt kostnadsfritt tom 31 juli.
(ord pris 3,9% av fakturabeloppet).

Till erbjudandet


Bolagsstart med trygghet

Starta aktiebolag

Bolagspartner är Sveriges största leverantör av aktiebolag. 10 % av Sveriges alla aktiebolag startas av oss i Lund varje år. Utöver bolagsbildning jobbar vi med nedläggning av bolag och alla typer av ändringar hos Bolagsverket.

Avveckla ditt bolag till fast pris*

Vi erbjuder genom Nyföretagarcentrum ett trygghetspaket där vi avvecklar ditt bolag för fast pris 8 995 kr om du vill avveckla inom 24 månader efter start*. Enkelt och tryggt.

Kontakt:  hemsidan, www.bolagspartner.se,  mail: info@bolagspartner.se. På hemsidan finns även chat. Det är väldigt enkelt att ringa oss och få information om våra tjänster. Vi har inte en speciell kontaktperson, alla som svarar i telefon kan svara på frågorna.Sidan uppdaterades 2020-08-28

Våra partners