Hem

Kalendarium Höst 2020

DigiFika

Måndag 26/10 klockan 1300-1400, innehåll meddelas snart.

Måndag 30/11 klockan 1300-1400, innehåll meddelas snart.

Den sista måndagen i månaden träffar du alla oss rådgivare i regionen över nätet. Ställ frågor och få svar, eller bara lyssna in och nätverka lite. Ingen föranmälan krävs.

Eventet är kostnadsfritt!

Logga in till DigiFika med länken nedan.

Join Hangouts Meet meet.google.com/utn-eges-ssu

Tre Företagsresor

Onsdag den 21/10 klockan 1730-1900. Fysisk träff i Företagarnas hus, Bredgatan 12 1tr.

Kom och lyssna på tre starka företagare och deras resor från affärsidé till bolag. Låt dig inspireras och motiveras av dessa kvinnliga företagare, som en gång startade med en idé på ett papper och ett stort driv!

Begränsat antal platser p.g.a corona avstånd. Först till kvarn gäller.

Eventet är kostnadsfritt!

Vi bjuder på kaffe och bulle.

Anmäl dig med namn, mailadress och telefonnummer, senast 19/10 till:

malin.bornerheim@nyforetagarcentrum.se

Marknadsrätt och Immaterialrätt

Onsdag den 18/11 klockan 0800-0930. Digitalt webbinar över zoom om Marknadsrätt och immaterialrätt med Cecilia Torelm Tornberg, från advokatbyrån Marlaw i Stockholm.

Behöver man skydda sina immateriella tillgångar i sitt bolag och vilka kan de vara isåfall?

Advokatbyrån Marlaw, är Sveriges största advokatbyrå inom marknads och immaterialrätt. Efter webbinariet har du fått svar på vad immaterialrätt är, gränsen mellan yttrandefrihet och reklam, upphovsrätt, varumärkesrätt i praktiken m.m. samt hur du bör tänka för att skydda dina immateriella tillgångar i ditt bolag.

Cecilia Torelm Tornberg är specialiserad på marknads- och immaterialrätt, avtalsrätt samt säljfrämjande åtgärder i Sverige och Norden. Verksam som processombud vid domstol och biträder vid förhandlingar med myndigheter och privata organ. Flitigt anlitad som föreläsare av Berghs School of Communication, universitet, högskolor, organisationer och företag.

Eventet är kostnadsfritt!

Länk till zoom meddelas dagen innan eventet, via mail.

Anmäl dig med namn, mailadress och telefonnummer, senast 16/11 till:

malin.bornerheim@nyforetagarcentrum.se

SEO, Sökoptimering på nätet

Onsdag den 23/9 klockan 0800-0930. Digitalt webbinar över zoom om sökoptimering på nätet med Björn Hartig, från Visma i Växjö.

Lär dig mer om hur du sökoptimerar din plattform på nätet och om vilka framgångar du kan få om du använder dig av SEO. Lyssna på Björn Hartig från VISMA med många års erfarenhet av marknadsföring, med specialområde inom just sökoptimering.

Björn är före detta tech-writer och webbinformatör med en nyfunnen kärlek till sökmotoroptimering.

Han arbetar idag som SEO-specialist. Huvuduppgifterna är att säkerställa att Google visar upp materialet som redaktionen producerar, och att vismaspcs.se följer sökmotorernas riktlinjer. Björn har tidigare arbetat med kommunikation i bland annat försäkringsbranschen och förlagsbranschen.

 

Sidan uppdaterades 2020-09-29

Våra partners