Hem

Boka introduktionsmöte och rådgivning via nätet

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning. Du anses vara nyföretagare tills du drivit ditt företag i 3 år.

Introduktionsmöte

Vi hjälper dig som nyföretagare igång i ett inledande introduktionsmöte. Vi ger allmänna råd om vad som krävs för att starta och driva företag och är en första inspiration till företagandet. Det är ett möte som sker enskilt eller i grupp, pågår i 1,5 timme och är det första du ska anmäla dig till.

På introduktionsmötet behöver du inte ha en färdig affärsplan. Det räcker att du är nyfiken på hur det är att driva företag. Du ser när du registrerar dig vilka platser, dagar och tider som för tillfället finns lediga.

Rådgivning

Individuell rådgivning blir nästa steg efter introduktionsmötet och är till för dig som har en affärsidé och jobbar med din affärsplan. Rådgivningen brukar vi försöka hålla till en timme men du är välkommen hur många gånger som helst! För att kunna boka en tid krävs att du är registrerad och fått en kod eller att du registrerat dig för ett introduktionsmöte.

Förbered dig gärna innan du kommer på individuella rådgivningen genom att arbeta med din affärsplan. Du behöver inte ha vara klar och fyllt i hela affärsplanen utan du är välkommen att berätta om dina idéer så långt som du har kommit just nu. Passar inte tiderna så kan du skicka ett mail till oss och föreslå egna tider som skulle passa. Vi försöker ordna så vi kan träffas.

Övriga evenemang

Vi arrangerar även andra specialevenemang, såsom mässor, utbildningar, frukostmöten mm. I vårt kalendarium ser du vad som är på gång just nu. Som inloggad, via knappen här nedan, kan du också se vilka aktiviteter som är på gång.

OBS! 

Om du har fått en tid och får förhinder måste du avboka din tid senast 24 timmar innan mötestiden. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

Välkommen till NyföretagarCentrum Karlstad

Sidan uppdaterades 2019-09-10