Hem

Rådgivning

Den enskilda rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Det kan bli ett eller flera tillfällen, det beror på hur långt du kommit i processen. Börja med att anmäla dig på introduktionsmöte och därefter bokar du rådgivning utifrån dina behov och önskemål.

Rådgivningarna fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Hur kan du utveckla din affärsidé och dig själv? Behöver affärsidén kompletteras? Använd oss som bollplank och träningsläger inför ditt företagande. Vi tipsar dig också om praktiska saker när du ska registrera ditt företag och hur du kan få mer hjälp i vårt nätverk! All rådgivning måste bokas i förväg.

Här på vår hemsida finns mycket du hjälp att få. Bland annat kan du göra din egen interaktiva affärsplan som är en viktig grund för ditt företagande. Det är kostnadsfritt att jobba med den. När du är klar får du en fin utskrift som blir det ett bra underlag för dig själv och när du ska presentera dig och ditt företag för banken för att starta banktjänster och eventuell finansiering.

Läs mer om våra informationsträffar, rådgivningar och frukostmöten här på vår hemsida och lycka till med ditt företagande!

 

 

 

Informationsträffar

Introduktionsmöte som är på 1,5 timme är det första du ska anmäla dig till. Vi ger allmänna råd om vad som krävs för att starta och driva företag. Vad innebär det att driva företag? En första inspiration till företagandet. Välkommen att boka in dig så berättar vi mer.

”Team 1994” innebär möjlighet att träffa andra företagare och våra partners för att komma vidare och få hjälp med din affärsidé. Vi träffas sista onsdagen i månaden kl. 7.30-9.00 och äter frukost på Hotell Bilan Karlstad. Du anmäler dig på hemsidan med den kod du fått av oss. Du betalar på 50 kr (reducerat pris) för frukosten på hotellet.

Mässor arrangerar vi några stycken under året. Vecka 17 varje år i Karlstad, vi deltar i Företagssalongen i september där vi hyllar nystartade företag och så stora mässan i Älvsjö i november där du får många intressanta föreläsningar, träffar många mässutställare och får utmärkt tillfälle till nätverkande. Vi ordnar dessutom bussresa tur och retur från Värmland. Ett utmärkt inspirationstillfälle!

Utbildning finns för dig som vill få en bättre grund att stå på inför ditt företagande. Även du som redan driver företag och känner att du vill få bekräftelse på att du jobbar på rätt sätt är välkommen. Utbildningen tar dock fasta på inför starten av företag och hur du ska arbeta i nystartsfasen de 3 första åren. Välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information.

Sidan uppdaterades 2017-07-06

Våra samarbetspartners