Hem

Om oss

Har din affärsidé goda förutsättningar? Vi hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande.

Hos oss på NyföretagarCentrum Västra Sörmland kan du som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – få kostnadsfri rådgivning och information. Rådgivningen är kostnadsfri tack vare vårt nätverk av samarbetspartners som stöder oss, både med finansiella medel och med personlig expertis och engagemang.

När du har varit på rådgivning hos oss och/eller deltagit i vår Starta eget-utbildning Steget Till Eget är du väl förberedd för livet som egenföretagare.

Har du en företagsidé – hör av dig till oss redan idag. Det enda vi kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé!


Rådgivning och rådgivare

Här i Västra Sörmland är det Thomas Lövgren som fungerar som rådgivare på NyföretagarCentrum för kommunerna Katrineholm, Flen och Vingåker.

NyföretagarCentrum erbjuder kvalificerad rådgivning i samband med företagsstart och finns till för Er som har drivkraft och intresse att starta en egen verksamhet och förbereder er för eget företagande.

NyföretagarCentrum har stor kunskap och bred erfarenhet runt entreprenörskap samt förståelse för nyföretagandets villkor. Att vi är “bäst på nyföretagande” framgår tydligt av statistiken över andelen lyckade starter av nya företag. Genom vår rådgivning hittar man fram till ekonomiskt framkomliga verksamheter och undviker onödiga problem.

Till din hjälp har du vår interaktiva affärsplan som du hittar på länken HÄR Det är kostnadsfritt att jobba med den.

VÄLKOMNA!

Thomas Lövgren, 070 – 312 82 37

Mail: thomas.lovgren@nyforetagarcentrum.se

Adress: Trädgårdsgatan 1, Katrineholm


Thomas Lövgren

Thomas arbetar som verksamhetsansvarig och rådgivare. Han har varit på NyföretagarCentrum sen september 2018. Han ansvarar för våra starta eget utbildningar, mentorprogrammet och Ung Entreprenör bland annat.

Thomas driver eget företag, jobbar också som Företagsförmedlare i Swedbank. Dessutom så har han tidigare jobbat nästan 20 år inom finans med roller såsom Förmögenhetsrådgivare, placeringsspecialist, Försäljningschef, Kontorschef samt Privatmarknadschef. Dessutom så har Thomas jobbat mycket inom föreningslivet. Allt detta innebär att han har ett stort kontaktnät.

 

Sidan uppdaterades 2021-04-07