Hem

Rådgivning och rådgivare

Här i Västra Sörmland är det  Thomas Lövgren som fungerar som rådgivare på NyföretagarCentrum för kommunerna Katrineholm, Flen och Vingåker.

NyföretagarCentrum erbjuder kvalificerad rådgivning i samband med företagsstart och finns till för Er som har drivkraft och intresse att starta en egen verksamhet och förbereder er för eget företagande.

NyföretagarCentrum har stor kunskap och bred erfarenhet runt entreprenörskap samt förståelse för nyföretagandets villkor. Att vi är ”bäst på nyföretagande” framgår tydligt av statistiken över andelen lyckade starter av nya företag. Genom vår rådgivning hittar man fram till ekonomiskt framkomliga verksamheter och undviker onödiga problem.

Till din hjälp har du vår interaktiva affärsplan som du hittar på länken HÄR Det är kostnadsfritt att jobba med den.

 

VÄLKOMNA!

Thomas Lövgren, 070 – 312 82 37

Mail: thomas.lovgren@nyforetagarcentrum.se

Adress: Trädgårdsgatan 1, Katrineholm

Thomas Lövgren

Thomas arbetar som verksamhetsansvarig och rådgivare. Han har varit på NyföretagarCentrum sen 2018. Han ansvarar för våra starta eget utbildningar, den individuell rådgivningen, mentorsprogrammet samt för Ung Entreprenör.

Thomas har tidigare jobbat 20 år i bank och finans. Driver nu eget företag och förutom Verksamhetsansvarig är han också Företagsmäklare. Thomas bor i Katrineholm och har ett stort kontaktnät.

 

Sidan uppdaterades 2021-04-07