Hem

Om oss

Har din affärsidé goda förutsättningar? Vi hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande.

Hos oss på NyföretagarCentrum Västra Sörmland kan du som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – få kostnadsfri rådgivning och information. Rådgivningen är kostnadsfri tack vare vårt nätverk av samarbetspartners som stöder oss, både med finansiella medel och med personlig expertis och engagemang.

När du har varit på rådgivning hos oss och/eller deltagit i vår Starta eget-utbildning Steget Till Eget är du väl förberedd för livet som egenföretagare.

Har du en företagsidé – hör av dig till oss redan idag. Det enda vi kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé!

Rådgivning och rådgivare

Den enskilda rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Det kan bli ett eller flera tillfällen, det beror på hur långt du kommit i processen.

Rådgivningarna fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk! All rådgivning måste bokas i förväg.

NyföretagarCentrum erbjuder kvalificerad rådgivning i samband med företagsstart och finns till för Er som har drivkraft och intresse att starta en egen verksamhet och förbereder er för eget företagande.

NyföretagarCentrum har stor kunskap och bred erfarenhet runt entreprenörskap samt förståelse för nyföretagandets villkor. Att vi är ”bäst på nyföretagande” framgår tydligt av statistiken över andelen lyckade starter av nya företag. Genom vår rådgivning hittar man fram till ekonomiskt framkomliga verksamheter och undviker onödiga problem.

Till din hjälp har du vår interaktiva affärsplan som du hittar på länken HÄR Det är kostnadsfritt att jobba med den.


Verksamhetsledare och rådgivare Katrineholm
Patrik Holm, 072 – 444 79 42
Mail: patrik.holm@nyforetagarcentrum.se

Rådgivare Flen
Joakim Andersson, 070 – 441 04 95
Mail: joakim.andersson@nyforetagarcentrum.se

Rådgivare Vingåker
Mats Carlsson 070-415 33 12
Mail: mats.carlsson@nyforetagarcentrum.se

Sidan uppdaterades 2023-01-16

Våra samarbetspartners