Hem

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa våra kostnadsfria aktiviteter och annan aktuell information till dig som nyföretagare.

Maila ditt för- och efternamn samt företagsnamn till eva.torell@nyforetagarcentrum.se

Vi ses!

Marknadsföring - grundkurs

Till hösten hoppas vi kunna bjuda in till …

Grundläggande kurs i marknadsföring

GRUNDKURS i marknadsföring med digitalt fokus. Vilka är mina potentiella kunder och hur når jag dem? Vi blandar teori och praktik.

Vi börjar med kaffe och smörgås.
Anmälan till eva.torell@nyforetagarcentrum.se

Vi återkommer med datum.

 

 

Företagets ekonomi

I samarbete med redovisningsbyrå arrangerar vi flera gånger per år aktiviteter med tema företagets ekonomi.

Håll utkik för nästa datum!

Företagarresan - en inspirationskväll för nya företagare

Under vecka 17, nyföretagarveckan, ordnar vi aktiviteter för att inspirera till nyföretagande. Vi återkommer 2022 då vi hoppas kunna bjuda in till …

 ”FÖRETAGARRESAN” – en inspirationskväll för både blivande, nystartade och etablerade företagare!

Vi följer utvecklingen och återkommer med datum för “Företagarresan” i Kisa och i Österbymo

Detta ser ni fram emot:

Att starta och driva företag ger unika erfarenheter för var och en samtidigt som det finns många gemensamma nämnare företagare emellan. Att byta erfarenheter är en värdefull källa till utveckling och möjligheter.

Vi vill bjuda dig på en lättsam och inspirerande kväll där du får ta del av de resor som företagare från olika branscher har gjort hittills. Du får också bekanta dig med andra nystartare och träffa experter på olika områden – alla får nytta av att dela erfarenheter och ”restips”!

 

I Österbymo, Ydre kommun, 

Fyra etablerade företagare berättar om sina företagarresor

Du träffar experter inom bank, redovisning samt representanter från ALMI Östergötland och lokal näringslivsorganisation

Ditt deltagande är kostnadsfritt. Vi bjuder på kaffe och smörgås

               

 

Corona-tider

Vi fortsätter hålla avstånd och vara noga med att tvätta händerna.

Rådgivning kan vi erbjuda digitalt via telefon eller videolänk samt på plats om du är frisk. Du bokar via hemsidan, eller hör av dig via mail eller telefon. Arbeta gärna med din affärsplan digitalt på https://www.affarsplanen.com/

Det finns många sidor med information till företag. Jag vill tipsa om www.verksamt.se som sammanfattar olika myndigheters åtgärder för att underlätta för företagare. Scrolla en bit ner på sidan och läs samlad information om bland annat tillfälliga ändringar i lagar och regler som är viktiga för dig som företagare att känna till med anledning av coronaviruset och covid-19. Det finns alltfler möjlighet att få stöd och lättnader, så håll dig informerad. Informationen uppdateras kontinuerligt. En annan sida med bra och lättillgänglig information i form av webbinarier och artiklar är “Corona – så påverkas du som företagare och arbetsgivare – stödpaker, skatteregler, arbetsrätt, sjukfrånvaro mm”.

Läs även mera lokal information på www.vaxtkraftkinda.se

Välkommen att höra av dig!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Boktips

NFC erbjuder i samarbete med utbildningsföretaget Björn Lundén värdefulla böcker för företagaren till förmånliga priser, bla dessa för 100 kr styck. Övriga böcker får NFC-kunder 50% rabatt på. Läs i bilden hur du gör för att beställa till dessa fantastiska priser.

Läs gärna mera om vad Björn Lundén erbjuder företagare på hemsidan.

Notiser

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>