Hem

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa våra kostnadsfria aktiviteter och annan aktuell information till dig som nyföretagare.

Maila ditt för- och efternamn samt företagsnamn till eva.torell@nyforetagarcentrum.se

Vi ses!

Marknadsföring - grundkurs

NyföretagarCentrum bjuder in till …

Grundläggande kurs i marknadsföring måndag 28 september kl 17.30-19.30

GRUNDKURS i marknadsföring med digitalt fokus. Vilka är mina potentiella kunder och hur når jag dem? Vi blandar teori och praktik.
Måndag 28/9 kl 17.30-19.30 på Kinda-Ydre sparbank.
Vi börjar med kaffe och smörgås.
Anmälan till eva.torell@nyforetagarcentrum.se

 

 

 

Företagets ekonomi

I samarbete med redovisningsbyrå arrangerar vi flera gånger per år aktiviteter med tema företagets ekonomi.

Håll utkik för nästa datum!

Företagarresan - en inspirationskväll för nya företagare - april 2021

Ett återkommande arrangemang under vecka 17 – Nyföretagarveckan – är Företagarresan.

NyföretagarCentrum och Växtkraft Kinda bjuder in…

till ”FÖRETAGARRESAN” – en inspirationskväll för både blivande, nystartade och etablerade företagare!

Att starta och driva företag ger unika erfarenheter för var och en samtidigt som det finns många gemensamma nämnare företagare emellan. Att byta erfarenheter är en värdefull källa till utveckling och möjligheter.

Vi vill bjuda dig på en lättsam och inspirerande kväll där du får ta del av de resor som företagare från olika branscher har gjort hittills. Du får också bekanta dig med andra nystartare och träffa experter på olika områden – alla får nytta av att dela erfarenheter och ”restips”!

Välkommen!

Fyra etablerade Kinda-företagare berättar om sina företagarresor

Du träffar experter inom bank, försäkring, redovisning och representanter från ALMI Östergötland

Onsdag 22/4 kl 17.30 – ca 19.30

Ditt deltagande är kostnadsfritt. Vi bjuder på kaffe och smörgås

Anmäl till eva.torell@nyforetagarcentrum.se                  

 

Corona-tider

Vi fortsätter hålla avstånd och vara noga med att tvätta händerna.

Rådgivning kan vi erbjuda digitalt via telefon eller videolänk samt på plats om du är frisk. Du bokar via hemsidan, eller hör av dig via mail eller telefon. Arbeta gärna med din affärsplan digitalt på https://www.affarsplanen.com/

Det finns många sidor med information till företag. Jag vill tipsa om www.verksamt.se som sammanfattar olika myndigheters åtgärder för att underlätta för företagare. Scrolla en bit ner på sidan och läs samlad information om bland annat tillfälliga ändringar i lagar och regler som är viktiga för dig som företagare att känna till med anledning av coronaviruset och covid-19. Det finns alltfler möjlighet att få stöd och lättnader, så håll dig informerad. Informationen uppdateras kontinuerligt. En annan sida med bra och lättillgänglig information i form av webbinarier och artiklar är ”Corona – så påverkas du som företagare och arbetsgivare – stödpaker, skatteregler, arbetsrätt, sjukfrånvaro mm”.

Läs även mera lokal information på www.vaxtkraftkinda.se

Välkommen att höra av dig!

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Boktips

NFC erbjuder i samarbete med utbildningsföretaget Björn Lundén värdefulla böcker för företagaren till förmånliga priser, bla dessa för 100 kr styck. Övriga böcker får NFC-kunder 50% rabatt på. Läs i bilden hur du gör för att beställa till dessa fantastiska priser.

Läs gärna mera om vad Björn Lundén erbjuder företagare på hemsidan.

Notiser

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>