Hem

Rådgivare

NyföretagarCentrum Kramfors Sollefteås rådgivare är själva företagare, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början och driva företag. De har också ett stort nätverk i kommunen, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Sofia Wolfenstein är verksamhetsledare och rådgivare för Nyföretagarcentrum Kramfors Sollefteå. Hon är född 1997 och bor i Kramfors. Sedan 2021 driver hon sitt företag Wolfen Project Consulting där hon erbjuder företag och föreningar konsulttjänster inom projektledning, processutbildning och evenemang. Sofia sitter även i styrelsen för Ung Företagsamhet Västernorrland. På fritiden är hon engagerad inom bilsporten både som förare inom folkrace men även som vice ordförande i mellannorrlands bilsportförbund.

Tele: 070-570 53 03
sofia.wolfenstein@nyforetagarcentrum.se

Sofia Jonsson är född 1988 och bor i Noraström. Sedan 2021 driver hon företag och är utbildningskonsult. Hennes huvudsakliga arbetsplats sedan 2022 är ADC Media där Sofia har stort fokus på sälj, kundvård och tillväxt för andra organisationer genom marknadsföring. Sofia har förtroendeuppdrag som huvudman i Sparbanksstiftelsen Norrland och är även ledamot i Studieförbundet Vuxenskolan Västernorrlands styrelse.

Tele: 070-64 70 220
sofia.jonsson@nyforetagarcentrum.se

Välkommen att höra av dig direkt till oss oavsett om du bor i Kramfors eller Sollefteå!

Sidan uppdaterades 2023-10-13

Våra samarbetspartners