Hem

Går du i Tankarna om att "BLI DIN EGEN"!

Vi hälsar dig välkommen den 2 juni 11.30-13.30 till Krinovas Parkering i Kristianstad.

Vi på Nyföretagarcentrum Kristianstad – Östra Göinge vill främja möjligheten att starta eget företag och nu startar vi ett nytt forum för att hjälpa dig att komma i gång som vi kallar:

”BLI DIN EGEN”

Temat för vår första träff är FOODTRUCK BUSINESS!

Anmäl dig här:

Ny Rådgivare i Kristianstad!

Mitt namn är Susanne-Kikki Israelsson och är ny rådgivare sedan 1 Januari 2023.

Efter mer än 30 år av erfarenhet av affärsutveckling och 13 år som egenföretagare känns det kul att få hjälpa andra på sin resa.

Att få träffa nyföretagare och hjälpa dom att starta sina verksamheter är något jag har stor passion för.

De första månaderna har varit spännande på många sätt, många rådgivningar så klar men vi har också fått ny logga där både Kristianstad och Östra Göinge syns. Vi har också öppnat upp för rådgivning på plats i Broby.

Dessutom har jag fått dela ut Nyföretagarpriset 2022 till Siverssons Utemiljö AB.

Ska du starta eget är du välkommen att boka tid!

 

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

 

Se vilka e-kurser som finns just nu

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

 

Våra samarbetspartners 2023