Hem

Boka rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Vi har rådgivning i genomsnitt 4 dagar i veckan, mån-torsdag, rådgivningen sker på vårt kontor som ligger på Krinova Science Park, ute vid högskolan eller via telefon.

Boka din rådgivning online, hitta en tid som passar dig och boka här:

 

I Kristianstad och Östra Göinge bokar du din rådgivning via mail eller telefon. kristianstad@nyforetagarcentrum.se eller 044-128901

Här träffar du Helena Lindberg och Mats Knutsson som är våra rådgivare lokalt.

 

Förbered dig gärna innan du kommer till den individuella rådgivningen.

På informationsmöte i grupp behöver du inte ha en affärsplan.

Grundläggande i den enskilda rådgivningen är att vi har affärsplanen som en grund att arbeta utifrån. Du behöver inte ha en klar och skriven affärsplan för att komma till oss utan du är välkommen utan en också. Det finns en interaktiv affärsplan på nätet på länken HÄR

 

Vi har olika typer av möten (och evenemang) du kan boka:

– Information eller utbildning i grupp, för Dig som går och funderar, men inte är klar över förutsättningarna. Se i kalendarium om det är någon på gång nu.

Nyföretagskolan 2018 är igång så se när och var i vårt kalendarium.

Introduktionsmöte och  enskild rådgivning för Dig som har en affärsidé och vill bolla olika tankar och/eller har konkreta frågor om uppstart med mera. Detta är individuell rådgivning och tar max. en timme.

 

Sidan uppdaterades 2018-06-14