Hem

Boka rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Vi har rådgivning varje vecka. Du ser vilka tider som är bokningsbara när du klickar på de gröna bokningsrutorna nedan.

OBS om du varit inbokad tidigare men inte kan logga in, hör av dig så löser vi det tillsammans. Boka inte som om det är första gången.

Just nu håller vi möten via skärmen i första hand.
Fyll i dina uppgifter. Har du inget svenskt personnummer kan du skriva ditt födelsedatum med fyra 9:or som de fyra sista siffrorna. Exempel: 850805-9999. Fyll i så mycket du kan innan du avslutar. När du bokat tid kommer du att få ett mail med mer information innan ditt möte.

Boka din rådgivning online, hitta en tid som passar dig och boka här:

Vid rådgivningen träffar du Ylva Schnorrenberger som är verksamhetsledare och  rådgivare.

Förbered dig gärna innan du kommer till den individuella rådgivningen till exempel genom att påbörja att skriva en affärsplan https://affarsplanen.com/. Grundläggande i den enskilda rådgivningen är att vi har affärsplanen som en grund att arbeta utifrån. Du behöver inte ha en klar och skriven affärsplan för att boka in en tid.

Om du av någon anledning inte dyker upp på avtalad tid utan att ha meddelat oss faktureras du en avgift på 300 kr.

Vi har olika typer av möten (och evenemang) du kan boka:

Enskild rådgivning för Dig som har en affärsidé och vill bolla olika tankar och/eller har konkreta frågor om uppstart med mera. Även för dig som varit igång i upp till 3 år och vill ha rådgivning eller coachning. Detta är individuell rådgivning och tar max. en timme. Digitalt eller möte på kontoret. OBS! På grund av covid-19 erbjuds nu endast digitala möten via video eller telefon.

Information eller utbildning i grupp, Se i kalendarium om det är någon på gång nu.

Sidan uppdaterades 2021-03-24

Våra samarbetspartners