Hem

Boka rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Vi har rådgivning två och en halv dag i veckan, måndag, tisdag och fredag i Kristianstad (ändring av dagar kan förekomma). Rådgivningen sker endast pga Covid-19 via video eller telefon.

Boka din rådgivning online, hitta en tid som passar dig och boka här:

Här träffar du Helena Lindberg som är verksamhetsledare och  rådgivare.

Förbered dig gärna innan du kommer till den individuella rådgivningen till exempel genom att påbörja att skriva en affärsplan. Grundläggande i den enskilda rådgivningen är att vi har affärsplanen som en grund att arbeta utifrån. Du behöver inte ha en klar och skriven affärsplan för att komma till oss utan du är välkommen utan en också. Här finns en interaktiv affärsplan  länken HÄR

Om du av någon anledning inte dyker upp på avtalad tid utan att ha meddelat oss faktureras du en avgift på 300 kr.

Vi har olika typer av möten (och evenemang) du kan boka:

Enskild rådgivning för Dig som har en affärsidé och vill bolla olika tankar och/eller har konkreta frågor om uppstart med mera. Även för dig som varit igång i upp till 3 år och vill ha rådgivning eller coachning. Detta är individuell rådgivning och tar max. en timme. Digitalt eller möte på kontoret. OBS! På grund av covid-19 erbjuds nu endast digitala möten via video eller telefon.

Information eller utbildning i grupp, Se i kalendarium om det är någon på gång nu.

Sidan uppdaterades 2021-02-18

Våra samarbetspartners