Hem

Boka rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Vi har rådgivning tre dagar i veckan, måndag, tisdag och torsdag i Kristianstad (ändring av dagar kan förekomma). Rådgivningen sker på vårt kontor som ligger på Krinova Science Park, vid högskolan, eller via telefon. Vi erbjuder även rådgivning i Bromölla och tidsbokning dit sker även via denna sidan.

OBS! Till och med vecka 34 har vi mindre antal dagar öppet men fortfarande tider att boka in varje vecka.

Boka din rådgivning online, hitta en tid som passar dig och boka här:

Telefonrådgivning: boka en tid online och mejla oss vilken tid du bokat och vilket telefonnummer du vill att vi ringer upp dig på. Hör också av dig om du har andra frågor angående bokning av tid. E-post: kristianstad@nyforetagarcentrum.se eller tfn: 044-128901

Här träffar du Helena Lindberg och Mats Knutsson som är våra rådgivare lokalt.

 

Förbered dig gärna innan du kommer till den individuella rådgivningen.

På informationsmöte i grupp behöver du inte ha en affärsplan.

Grundläggande i den enskilda rådgivningen är att vi har affärsplanen som en grund att arbeta utifrån. Du behöver inte ha en klar och skriven affärsplan för att komma till oss utan du är välkommen utan en också. Det finns en interaktiv affärsplan på nätet på länken HÄR

 

Vi har olika typer av möten (och evenemang) du kan boka:

Introduktionsmöte och  enskild rådgivning för Dig som har en affärsidé och vill bolla olika tankar och/eller har konkreta frågor om uppstart med mera. Detta är individuell rådgivning och tar max. en timme.

– Information eller utbildning i grupp, för Dig som går och funderar, men inte är klar över förutsättningarna. Se i kalendarium om det är någon på gång nu.

Nyföretagskolan 2018 är igång med olika teamträffar, se när och var i vårt kalendarium.

 

 

Sidan uppdaterades 2018-07-26