Hem

Boka rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Vi har rådgivning varje vecka. Du ser vilka tider som är bokningsbara när du klickar på bokningsrutorna nedan. Just nu håller vi möten via skärmen i första hand.

Följ instruktioner och fyll i dina uppgifter.
OBS! Saknar du svenskt personnummer skriver du ditt födelsedatum med fyra 9:or som de sista siffrorna. Exempel; 850805-9999.
Fyll i så mycket du kan innan du avslutar. Telefonnummer är viktigt om vi behöver komma i kontakt med dig snabbt.
När du bokat tid kommer du att få ett mail med mer information innan ditt möte. Länk till mötet kommer kort innan mötet.

Tidbokning kan endast göras här. Välkommen!

Vid rådgivningen träffar du Ylva Schnorrenberger som är verksamhetsledare och  rådgivare.

Förbered dig gärna innan du kommer till den individuella rådgivningen till exempel genom att påbörja att skriva en affärsplan https://affarsplanen.com/. Grundläggande i den enskilda rådgivningen är att vi har affärsplanen som en grund att arbeta utifrån. Du behöver inte ha en klar och skriven affärsplan för att boka in en tid.

Om du av någon anledning inte dyker upp på avtalad tid utan att ha meddelat oss faktureras du en avgift på 300 kr.

Rådgivning

Det du bokar är enskild rådgivning för dig som har en affärsidé eller tankar på att starta eget och vill bolla olika tankar och/eller har konkreta frågor om uppstart med mera. Även för dig som varit igång i upp till 3 år och vill ha rådgivning eller coachning. Detta är individuell rådgivning och tar max. en timme.

Sidan uppdaterades 2021-06-14

Våra samarbetspartners