Hem

Kalendarium

Nyföretagarskola!

Att starta och driva ett företag innebär också att ha kunskap och koll på många saker. Välkommen att vara med på våra tematräffar, alla eller de som du känner att du behöver veta mer om.

Vi uppdaterar våra träffar efterhand så håll utkik efter fler träffar eller eventuella ändringar. För anmälan och om du har frågor så hör av dig till oss genom mejl: kristianstad@nyforetagarcentrum.se alt 044-12 89 01

 

Skatter och Försäkringar med Länsförsäkringar Göinge – Kristianstad & PWC Kristianstad 14/11 klockan 08.00 – 10.00

Varje företag är unikt och har sitt speciella behov av försäkringar och betalningslösningar. Allt beror på vilken verksamhet du bedriver och hur stort ditt företag är. Det är mycket att ta ställning till när man startar eget och det kan vara svårt att veta vad som behövs. Med ett brett försäkringsskydd kan du känna dig trygg om bolaget till exempel skulle råka ut för en egendoms- och ansvarsskada, ett avbrott i verksamheten eller om du själv skulle skada dig eller bli sjuk.

Att driva företag och arbeta för sin egen affär är roligt men kräver mycket. Löpande behöver du rapportera till Skatteverket avseende moms, skatter och avgifter. Vi ger en kort och grundläggande inblick kring moms i praktiken.
-När ska det vara moms
– Vanliga undantag kring momsavdrag såsom leasing, representation. Vad gäller?
– Hur och när ska det rapporteras och betalas?
Vi kommer också att visa ett exempel på hur processen är från utfört uppdrag till betalningen finns på kontot.

Plats: PWC, Tivoligatan 2, 291 25 Kristianstad
Anmälan: senast den 11/11 till kristianstad@nyforetagarcentrum.se alt 044-12 89 01
Kostnad: kostnadsfritt för dig som är kund hos oss på NyföretagarCentrum. Är du inte kund kontakta oss.

Varmt välkomna!
Helena & Mats

Sidan uppdaterades 2018-10-27