Hem

Rådgivning

Nyföretagarcentrum erbjuder alla rådgivningar digitalt eller om så önskas per telefon Kontakta oss via mejl: kristianstad@nyforetagarcentrum.se så ordnar vi detta. Boka tiden som vanligt och hör av dig om du vill ändra ett möte till telefon eller digitalt. 

Den enskilda rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Det kan bli ett eller flera tillfällen, det beror på hur långt du kommit i processen.

Rådgivningarna fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk. All rådgivning måste bokas i förväg och görs genom ”Boka rådgivning” här på hemsidan.

Till hjälp har du vår interaktiva affärsplan som du hittar på länken HÄR Det är kostnadsfritt att jobba med den.

Informationsträffar

Behöver du mer allmänna råd – en första inspiration? Boka in dig på en informationsträff  med olika teman under namnet Nyföretagarskolan (frukostträff  eller eftermiddagsmöte). Oftast har vi med oss någon av våra samarbetspartners som särskilda gäster som delar med sig av sin kunskap. Ett utmärkt lärande och  inspirationstillfälle!

Sidan uppdaterades 2020-03-22

Våra samarbetspartners