Hem

Akut läge, vi startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum. Ring oss på 0510-223 00 eller maila lidkoping@nyforetagarcentrum.se!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning – också digitalt – till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Efter kickstarten under vecka 17 med dagliga livesändningar på Facebook och webinarier fortsätter NyföretagarCentrum nu att sända live på onsdagar mellan kl 12.30-13.30 under vecka 18-20. 

Fler webinarier med aktuella teman kommer löpande arrangeras och finnas tillgängliga för bokning. Webinarier som spelats in under föregående vecka kommer nu också att läggas upp på nytt som film för att fler ska få möjlighet att ta del av dem.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se för att kunna boka dina webinarier!

Följ vår information på;

nyforetagarhjalpen.se

facebook.com/nyforetagarcentrum

youtube.com/nyforetagarcentrum

Hör av dig – NyföretagarCentrum finns här för dig!

Kostnadsfri rådgivning för dig som funderar på att starta företag

Välkommen att boka tid för kostnadsfri rådgivning!

Du får konkreta tips som du har nytta i ditt företagande, råd och feedback i processen och ett bollplank att diskutera med. Ring 0510-223 00 eller maila lidkoping@nyforetagarcentrum.se om du vill boka. OBS! Även du som har startat ditt företag kan komma på rådgivning. Vi erbjuder också rådgivning per telefon eller online för dig som önskar det. Är du sjuk eller har vistas i riskområden så gäller rådgivning online eller per telefon.

Läs mer här

En översiktlig genomgång för dig som funderar på att starta eget

Informationsträff Starta Eget

Just nu har vi inga informationsträffar att erbjuda pga av smittorisken. Istället kan vi i dagsläget erbjuda enskild rådgivning där vi går igenom materialet

– Du får konkreta tips som du har nytta av när du skall starta
– Möjlighet att få svar på just dina frågor
Läs mer här>>

Starta & Driva Eget-utbildning

6+3 tillfällen för dig som funderar på att starta företag eller nyss har gjort det

Just nu har vi inga nya datum planerade men du kan anmäla ditt intresse för nästa tillfälle
Du får föreläsningar och workshops som ger inspiration och konkreta verktyg som hjälper dig framåt i ditt företagande. På köpet får du också energi och nätverk från andra kursdeltagare som är i samma situation.
Läs mer här>>

Nu kan du boka kostnadsfri rådgivning online

Boka rådgivning online

Vi erbjuder nu möjlighet för den som vill boka kostnadsfri rådgivning att mötas online eller per telefon. Varmt välkommen att höra av dig via telefon 0510-223 00 eller via mail lidkoping@nyforetgarcentrum.se!

rådgivning starta företag Lidköping

Få mera fart på ditt företag

Nyföretagarboost!

Våren 2020 startar NyföretagarCentrum upp nästa projekt för dig som är ny företagare. Du har fått grunderna på plats men vill utvecklas vidare. Du får erfarenhetsutbyte med företagare i liknande situation och även tillgång till värdefull kunskap, tips, idéer, samt inspiration från och till varandra i ett givande affärsnätverk. Dessutom får du inspiration från föreläsare inom olika ämnen som du har nytta av i ditt företag. Framflyttat men du kan anmäla ditt intresse via länken.
Läs mer här>>
Utveckla företag Lidköping

Kostnadsfri workshop i två delar

Använd kraften i LinkedIn för att bygga ditt varumärke och få ditt företag att växa

LinkedIn är en mycket effektiv plattform när det kommer till att få kontakt och göra affärer med and andra företagare (B2B). I den här workshopen kommer vi gå igenom hur du sätter upp dina mål, skapar leeds och hur du når de personer som är i bäst ställning att hjälpa dig nå dem. Framflyttat men du kan anmäla ditt intresse via länken.
Läs mer>>

Vi erbjuder

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag. Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag.

Här skapar du din affärsplan/

Kostnadsfri rådgivning

Funderar du på att starta företag? NyföretagarCentrum erbjuder kostnadsfri rådgivning för dig som startar eget.

Läs mer här

Informationsträff Starta Eget

Inspiration & Information – En översiktlig genomgång för dig som funderar på att starta eget
Just nu så planerar vi inga nya tillfällen men du kan boka en enskild rådgivning där vi går igenom materialet

Läs mer här

Bokföringskurs för nyföretagare

Nästa start 22 april 2020. En grundkurs för dig som är nystartad företagare eller funderar på att starta, och vill göra din egen bokföring eller bara förstå hur du läser balans- och resultaträkningen som du får från bokföringsbyrån.

Läs mer här

Projekt för dig som är kvinna och ny företagare

Vintern 2019/2020 startar NyföretagarCentrum upp nästa projekt för dig som är kvinna och ny företagare. Du får erfarenhetsutbyte med kvinnor i liknande situation och även tillgång till värdefull kunskap, tips, idéer, samt inspiration från och till varandra i ett givande affärsnätverk.

Läs mer här

Mentorprogram

Mentor Eget Företag innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. En värdefull möjlighet som ökar dina chanser att lyckas med ditt företag.

Läs mer om vårt mentorprogram här

Starta & Driva Eget-utbildning

Du får konkreta tips och råd som du har nytta av när du skall starta

Du får föreläsningar och workshops som ger inspiration och konkreta verktyg som hjälper dig framåt i ditt företagande. Inga nya datum är inplanerade men du kan anmäla ditt intresse till nästa tillfälle

Läs mer här

Våra samarbetspartners