Hem

Från hobby till företag!

Inspirationsträff online 11 mars kl 16-18, via Zoom

Har du en passion, en hobbyverksamhet, som du lägger din fritid på? Vill du dela den med andra och utveckla din verksamhet till något som skulle kunna bli ett företag och kanske en deltid- eller heltidssysselsättning?

Läckö-Kinnekullebygden är ett område med många lockelser. Outdoorälskaren vandrar, cyklar och äter mat i naturen. Konstälskaren åker runt till de många konstnärerna och konsthantverkarna som slagit sig ner här just för det vackra landskapets skull.
Du får inspiration från två aktörer som valt olika vägar till att leva på sin hobby.

Marin Maars driver företaget ”Älska Billingen” vid sidan om sitt heltidsjobb i Skara. Han vill få fler att ta del av naturens möjligheter året runt med natur- och mataktiviteter på Billingen.

Therese och Niclas Engdahl driver Smedja Therese I Husaby. Efter många år som konsthantverkare håller de nu på att utveckla detta till ett fullskaligt besöksmål. Lyssna på deras resor och få inspiration till att ta steget till eget i vårt digitala event den 11 mars. Du får inspiration och tips som kanske kan hjälpa dig att gå från passion till företag!

Du får också kort information om NyföretagarCentrum och vad vi kan hjälpa till med.

Anmäl dig till Kerstin Wångstedt på lidkoping@nyforetagarcentrum.se eller till Eva Maria Friberg på evamaria.friberg@nyforetagarcentrum.se.

Sidan uppdaterades 2022-06-30

Våra samarbetspartners