Hem

Lidköpingsminglet

Presentera ditt företag och nätverka dig till framgång!

20 oktober 2021 arrangerar NyföretagarCentrum tillsammans med Företagarna i Lidköping för fjärde gången Lidköpingsminglet. Tidigare evenemang har varit mycket uppskattade med trevligt mingel, intressanta presentationer och många nya kontakter. Minglet tog en paus under pandemin men nu kör vi igen och håller oss till de restriktioner kring pandemin som råder. 

Genom Lidköpingsminglet skapar vi en mötesplats för Lidköpings företag och företagare. Det är ett fantastiskt tillfälle för personliga möten, nya tankar och idéer och du sår frön för framtida affärer eller kanske samarbeten. Du träffar personer som du förmodligen inte träffar i dina vanliga forum.

Du får möjlighet att göra en kort presentation, en pitch, där du presenterar dig och ditt företag och vad du kan erbjuda. Det kommer självklart också att finnas gott om möjligheter för att mingla och ha en trevlig och givande kväll tillsammans med andra som också vill nätverka.

Det kommer också att finnas ett bord där du kan lägga ut broschyrer eller liknande presentationsmaterial. Övriga drycker betalas direkt.

Kom ihåg att ta med visitkort så det räcker!

Förtäring: Vi bjuder på en smaklig buffé inklusive bordsvatten. Övriga drycker betalas på plats.

OBS! Begränsat antal platser så anmäl dig snarast. Vi räknar med ett stort intresse. Sista anmälningsdag är 12 oktober men boka gärna så snart som möjligt.
Anmäl dig här>>

Tid: 20 oktober 2021
Plats: Närebo restaurang
Vägbeskrivning: I Örslösarondellen, kör mot Tun/Gårdsbutik. Närebo är första gården på vänster sida, efter ca 800 m.

Lidköpingsminglet
Ta chansen att utveckla ditt aktiva nätverk. Vi har begränsat antal platser så anmäl dig så snart som möjlig. Har du frågor så kontakta Kerstin Wångstedt på NyföretagarCentrum, 0510-223 00, lidkoping@nyforetagarcentrum.se

Kostnadsfritt för en person per företag. Är ni flera betalar ni 300 kr+ moms per person (självkostnadspris). Vi tillämpar en No Show-avgift på  300 kr+ moms vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 12 oktober.

Anmäl dig här>>

Arrangörer:

Sidan uppdaterades 2021-08-26

Våra samarbetspartners