Hem

Nyföretagarboost!

Få mera fart på ditt företag

Våren 2020 startar NyföretagarCentrum upp nästa projekt för dig som är ny företagare. Målgruppen är du som är ny företagare (upp till ca 3 år) och vill utveckla dig och ditt företag. Du har fått grunderna på plats men vill utvecklas vidare. Syftet är att hjälpa dig som ny företagare att bli mer framgångsrik utifrån dina egna målsättningar. Vi startar upp en grupp i Lidköping och en i Skövde.
Framflyttad men du kan anmäla ditt intresse, se nedan

Du får erfarenhetsutbyte med företagare i liknande situation och även tillgång till värdefull kunskap, tips, idéer, samt inspiration från och till varandra i ett givande affärsnätverk. Ambitionen är att hjälpa och stötta varandra, ju mer du ger – ju mer får du tillbaka. Dessutom får du inspiration från föreläsare inom olika ämnen som du har nytta av i ditt företag.

Ur innehållet
• Bli mer klar över dina kortsiktiga och långsiktiga mål och hur du kan arbeta aktivt med dem
• Varumärkesarbete – hur vill du uppfattas?
• Ekonomi och nyckeltal – skapa förutsättningar för lönsamhet
• Försäljning online och i kundmötet
• Lär dig presentera dig och ditt företag
•  Ett bollplank att diskutera vardagsproblem och utmaningar med såväl online som offline
• Utveckling och kul tillsammans med en grupp likasinnade
• Input från föreläsare som ger nya perspektiv och nya kunskaper inom bl.a. sociala medier, marknadsföring, sälj, personlig effektivitet och ekonomi.
• Innehåll påverkas av dina behov och förväntningar

Sagt av tidigare deltagare
”Ett nytt och härligt nätverkande. De många olika föreläsare som har haft en röd tråd. Kommer att ta lite ur varje tillfälle.”
”Jättebra, vi har fått stor hjälp med att styra upp hela tillvaron + med marknadsföringen och sätta upp delmål.”
”Att få tillgång till bra föreläsare som jag aldrig skulle ”kommit åt” på egen hand. Skönt att få stöd att ta företaget ett steg framåt.”
”Inspiration och att våga, verktyg för kommunikation och marknadsföring.”
”En bra ”ledare” som engagerar sig! Mkt bra föreläsare.”
”Konkreta tips som man kan verkställa snabbt.”

Pris:
2 000 kr exkl moms. I priset ingår deltagande i 12 nätverksträffar inkl fika, föreläsningar inom ämnen du kommer att ha nytta av, nätverksaktiviteter online mm mm.

Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse? Kontakta Kerstin Wångstedt på 0510-223 00 eller maila lidkoping@nyforetagarcentrum.se om du är intresserad av att vara med i Lidköping. Är du intresserad av att vara med i Skövde så kontakta Malin Emilsson,  malin.emilsson@nyforetagarcentrum.se, 0722-46 06 89.  Läs mer här>>

OBS! Du får ansöka om deltagande då det är begränsat antal deltagare och vi prioriterar de som driver eller har ambitionen att driva sitt företag på heltid. Max 16 deltagare per grupp.

Start framflyttad men du kan anmäla ditt intresse

Kontakta oss NU för att anmäla ditt intresse!

Sidan uppdaterades 2020-03-18

Våra samarbetspartners