• NyföretagarCentrum Linköping Logotype
Hem

bli samarbetspartner till NyföretagarCentrum i Linköping

Vill du bidra till Linköpings tillväxt?

Vår vision är att bidra till en ny företagsstart, i Linköping, varje vardag – året om. Ditt företags bidrag hjälper oss att nå målet. Utan er, inget NyföretagarCentrum, så enkelt är det…

Bli samarbetspartner och stötta vår verksamhet

NyföretagarCentrum i Linköping är en oberoende stiftelse, som genom vår kostnadsfria rådgivning hjälper upp emot 400 entreprenörer att varje år förverkliga drömmen om ett eget företag. Alla, oavsett bakgrund och nuläge, är välkomna på rådgivning. Huvuddelen av de som vänder sig till oss är ett år före verksamhetsstart eller under sitt första verksamhetsår.

Bidra till en ny företagsstart varje vardag

NyföretagarCentrum är starkt förankrat i det lokala näringslivet. Att vi finns och kan verka i den utsträckning vi gör är helt beroende av medel från våra samarbetspartners. Utifrån stiftelsens principer ska verksamheten finansieras till minst 51 % av det lokala näringslivet. Övrig finansiering erhålls genom att driva projekt åt exempelvis Linköpings kommun, Region Östergötland, Tillväxtverket eller EU. Vårt samarbete med ditt företag är därför mycket viktig för att främja entreprenörskap och tillväxt.

Vi vill vara en förebild för nyföretagande och entreprenörskap. Hos oss finns inga små utmaningar eller dumma frågor. Vi lyssnar, tipsar och ger råd för att stärka entreprenören. Genom vårt breda nätverk får man experthjälp och ovärderliga kontakter för att snabbare kunna förverkliga sin dröm. För att vi skall kunna verka och bidra behöver vi stöd av Linköpings näringsliv. Genom att bli samarbetspartner och ekonomiskt bidra till vår verksamhet stöttar du aktivt Linköpings blivande företagare.

För dig som vill bli samarbetspartner finns flera nivåer

Vilket nivå av partnerskap du önskar och hur ert företag profileras mot våra klienter anpassar vi tillsammans. Kontakta vår VD för mer information om partnerskap.

Läs vad några av våra samarbetspartners säger om oss;

”Genom att vårt företag bidrar ekonomiskt och med expertrådgivning, ökar vi chanserna för nystartade bolag att etablera sig snabbare. Det har vi sett bevis för gång efter gång. Vi är glada att vara en del av Linköpings framtid.”

Jan Andersson, LR-Revision Östergyllen AB

”Vi bistår med expertis kring immaterialrätt. Det är sällan entreprenören att har koll på patent, mönster- och varumärkesskydd. Vi samverkar nära med NyföretagarCentrum och ser ofta exempel på hur deras rådgivning och vår kunskap tillsammans gör nytta vid uppstarten av ett företag.”

Sofia Willquist, AWApatent

Är du nyfiken på vilka fler som redan stöttar Linköpings entreprenörer? Läs mer här.

Om du har frågor om vår verksamhet, önskar vår medverkan, eller har idéer kring hur vi tillsammans kan stärka nyföretagandet tveka inte att kontakta oss. Håll koll på våra events via FB och vår webbplats och visa ditt engagemang genom att fota och tagga #nfclinkoping på Instagram.

Bli samarbetspartner idag –  kontakta vår VD.

Sidan uppdaterades 2020-09-02

Våra samarbetspartners