Hem

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din kostnadsfria affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag!

 

Här skapar du din affärsplan

Kurser och utbildningar

Våra e-kurser hjälper dig som vill starta företag. Här kan du lära dig allt ifrån ekonomi och bokföring – till marknadsföring och PR.

Anmäl dig till våra E-kurser här

Vi utvecklar näringslivet i Lund tillsammans!

Välkommen som stödföretag till Lunds NyföretagarCentrum och bli en del av ett av Lunds bästa affärsnätverk!

Aktuell information från vår VD på Lunds Nyföretagarcentrum

Information om vår hållning och hur vi hanterar hotet från Coronaviruset

Vi alla behöver vidta försiktighetsåtgärder med tanke på Coronaviruset. Vill du boka rådgivning hos Lunds NyföretagarCentrum eller har du en rådgivning inbokad? Lunds Nyföretagarcentrum kan erbjuda rådgivningar digitalt eller om så önskas per telefon, men inget är lika bra som ett möte, därför vill vi att alla, både du och vi på LNC vidtar vissa försiktighetsåtgärder..
Har du vistats i något av de värst drabbade områden eller varit i kontakt med någon som har covid-19 ber vi dig ta kontakt med oss innan ditt besök hos oss, för att ta del av erbjudandet om digital rådgivning eller att flytta fram ditt besök. Man kan ju också på hemmaplan arbeta vidare med sin affärsplan digitalt på http://xn--affrsplanen-n8a.com/
Samtidigt uppmanar vi alla deltagare att vara extra noggranna med handhygien och att inte delta i några aktiviteter om man inte känner sig fullt frisk.

Våra rådgivningar hålles på IDEON i Lund, Lunds mest vitala och aktiva mötesplats. Lunds Nyföretagarcentrum följer IDEONs regler och rekommendationer, som överlag är betydligt hårdare än de regler som samhället i övrigt har för tillfället. Anledningen till det är att du ska kunna känna dig helt trygg här på IDEON i Lund, det gör vi som jobbar här också. I dagsläget (12/3 2020) gäller inga större arrangemang än 30 personer, inga internationella besök ska förläggas här, tvätta och sprita händerna och är du förkyld eller har andra sjukdomssymptom bör man stanna hemma.

Våra personliga rådgivningar hålls som vanligt i våra lokaler, men vi tar inte varandra hand när vi hälsar. Även våra grupprådgivningar som finns inbokade, dvs vår superpopulära Starta-Eget-Kurs kommer fortgå som vanligt tills vidare.

Våra rådgivningar i Staffanstorp, företagshuset Kometen är flyttade tills vidare till våra lokaler på IDEON, du är hjärtligt välkommen till oss var du än bor och du som kommer från Staffanstorp lovar vi att återkomma till Staffanstorp så snart försiktighetsreglerna lyfts igen.

Alla rådgivningar som ni vill ha digitalt eller per telefon ska bokas via mig, HÄR

Tänk på att det kan vara längre kö inledningsvis till våra digitala rådgivningar.

 

Notiser

Vår rådgivning

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Här kan du läsa mer om våra rådgivningstyper och evenemang.

Läs mer om vår rådgivning >>

Våra rådgivare

Våra rådgivare har nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Läs mer om våra rådgivare >>

Mentorskap

Mentor Eget Företag innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sitt nätverk och erfarenheter. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Läs mer om vårt mentorskapsprogram >>

Våra samarbetspartners i Lundaregionen