Hem

Här hittar du rådgivning som passar just dig.

Välj rådgivningstyp, tema och ett datum som passar dig.

All rådgivning på Lunds NyföretagarCentrum är kostnadsfri, objektiv och konfidentiell. Rådgivningarna fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk. All rådgivning måste bokas i förväg och görs här.

Vi har olika typer av möten som du kan boka:

Informationsträff i grupp, för dig som går och funderar, men inte är klar över förutsättningarna. På informationsmöte i grupp behöver du inte ha en affärsplan. Som regel sker sådana möten varje onsdag på IDEON i Lund kl 16-18. Den sista onsdagen i månaden hålls mötet på Engelska.

Individuell rådgivning, för dig som har en affärsidé och jobbar med eller vill börja jobba med Affärsplanen. Förbered dig innan du kommer på den individuella rådgivningen. Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan. Rådgivningen tar ungefär en timme. Observera att det står på listan vilken plats som rådgivningen ska äga rum i.

Ta gärna kontakt med din rådgivare direkt via mail om du inte hittar en tid som passar dig. Vi finns här för att hjälpa dig!

Till hjälp har du vår interaktiva affärsplan som du hittar här. Det är kostnadsfritt att jobba med den.

Välkommen till kostnadsfri, konfidentiell och personlig rådgivning för att starta eget företag!

När du ska boka in dig för din första rådgivning behöver du fylla i dina uppgifter. När du bokat en tid får du ett bekräftelsemeddelande och en inloggningskod skickat till din e-postadress. Koden använder du när du ska boka återbesök.

Varje möte är en timme. Vill du ha rådgivning över telefon eller videosamtal så svarar du på bekräftelsemeddelandet och förklarar hur du vill ha det, så försöker vi lösa det.

boka_forsta                     boka_aterbesok

Om det står ”Inga kommande möten hittades” är vi tyvärr fullbokade. Nya tider läggs upp fortlöpande ca. en månad framåt.

Hjälp att logga in? Klicka här>>

OBS! Boka alltid av din tid senast dagen innan om du har fått förhinder. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

Boka återbesök

Du som redan har varit hos oss ska använda din kod för att boka återbesök. Då slipper du fylla i alla uppgifter igen. Du kommer att få en bokningskod till din e-postadress när du registrerat dig. Koden använder du tillsammans med din e-postadress när du ska boka ett återbesök.

Har du inte fått någon kod? Skicka ett meddelande till Lund@nyforetagarcentrum.se

Måste jag ha en affärsplan?

Nej, det måste du inte, men vi rekommenderar det. Dels får du en överblick och dels är det ett bra sätt att förklara din verksamhet för en hyresvärd, bank, investerare eller partner. Du får helt enkelt en bra grund att stå på, och det ger dig större chans att lyckas.

Använd gärna vår digitala affärsplan, den är gratis att jobba med, har en automatisk budget och vi vet att både banker och investerare gillar formatet.  OBS! Inloggningen för Återbesök och Affärsplanen är olika!

Det här är bra frågor att fundera på:

  • Vad ska du sälja?
  • Till vem ska du sälja?
  • Varför ska de köpa av dig?
  • Hur ska du nå kunderna?
  • Hur ska du tjäna pengar?

Förbered dig innan du kommer på individuella rådgivningen.

På informationsmöte i grupp behöver du inte ha en affärsplan,

Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan: finns en interaktiv på nätet på länken HÄR

Sidan uppdaterades 2019-10-08

Våra samarbetspartners i Lundaregionen