Hem

Coronavirusets påverkan på LNC:s verksamhet

Vi alla behöver vidta försiktighetsåtgärder med tanke på covid-19. LNC följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och råd.

Vill du boka rådgivning hos Lunds NyföretagarCentrum eller har du en rådgivning inbokad? Lunds NyföretagarCentrum kan erbjuda rådgivningar digitalt eller om så önskas per telefon.  I nuvarande epidemiskt läge är de individuella rådgivningarna enbart planerade som digitala möten. Senast dagen innan ditt möte kommer du få en länk för Google Meets från din rådgivare. Använd den då du kopplar upp dig till din rådgivare.

Saknar du en inloggningslänk mailar du din rådgivare några timmar innan ditt möte, så hinner du få en länk i tid.

Försök förbereda dig och din utrustning så du ser att kamera och ljud fungerar. Sänk upplösning på bilden om du upplever att ljud och/eller blid hackar.

Våra grupprådgivningar som finns inbokade, dvs vår populära Starta-Eget-Kurs kommer fortgå tills vidare i vanliga lokalerna på IDEON, men med mycket få deltagare för att hindra smittspridning. Använd gärna munskydd när du kommer, men vi har handsprit på plats vid mötet.

Våra rådgivningar i Staffanstorp på företagshuset Kometen är flyttade tills vidare till våra lokaler på Ideon. Du är hjärtligt välkommen till oss var du än bor. Kommer du från Staffanstorp lovar vi att återkomma till Staffanstorp så snart försiktighetsreglerna lyfts igen.

Tips: när du arbetar hemifrån så kan du exempelvis göra din affärsplan digitalt på affarsplanen.com 

Med vänlig hälsning

Christer Wallin
VD Lunds NyföretagarCentrum
Tel: +46 (0)708 35 06 95 alt. 046-286 88 00
christer.wallin@nyforetagarcentrum.se

Sidan uppdaterades 2021-01-27

Våra samarbetspartners i Lundaregionen