Hem

Coronavirusets påverkan på LNC:s verksamhet

Vi alla behöver vidta försiktighetsåtgärder med tanke på Coronaviruset. Vill du boka rådgivning hos Lunds NyföretagarCentrum eller har du en rådgivning inbokad? Lunds Nyföretagarcentrum kan erbjuda rådgivningar digitalt eller om så önskas per telefon, men inget är lika bra som ett möte, därför vill vi att alla, både du och vi på LNC vidtar vissa försiktighetsåtgärder..

Har du vistats i något av de värst drabbade områden eller varit i kontakt med någon som har covid-19 ber vi dig ta kontakt med oss innan ditt besök hos oss, för att ta del av erbjudandet om digital rådgivning eller att flytta fram ditt besök. Man kan ju också på hemmaplan arbeta vidare med sin affärsplan digitalt på affarsplanen.com

Samtidigt uppmanar vi alla deltagare att vara extra noggranna med handhygien och att inte delta i några aktiviteter om man inte känner sig fullt frisk.

Våra rådgivningar hålles på IDEON i Lund, Lunds mest vitala och aktiva mötesplats. Lunds Nyföretagarcentrum följer IDEONs regler och rekommendationer, som överlag är betydligt hårdare än de regler som samhället i övrigt har för tillfället. Anledningen till det är att du ska kunna känna dig helt trygg här på IDEON i Lund, det gör vi som jobbar här också. I dagsläget (12/3 2020) gäller inga större arrangemang än 30 personer, inga internationella besök ska förläggas här, tvätta och sprita händerna och är du förkyld eller har andra sjukdomssymptom bör man stanna hemma.

Våra personliga rådgivningar hålls som vanligt i våra lokaler, men vi tar inte varandra hand när vi hälsar. Även våra grupprådgivningar som finns inbokade, dvs vår superpopulära Starta-Eget-Kurs kommer fortgå som vanligt tills vidare.

Våra rådgivningar i Staffanstorp, företagshuset Kometen är flyttade tills vidare till våra lokaler på IDEON, du är hjärtligt välkommen till oss var du än bor och du som kommer från Staffanstorp lovar vi att återkomma till Staffanstorp så snart försiktighetsreglerna lyfts igen.

Alla rådgivningar som ni vill ha digitalt eller per telefon ska bokas via mig.

Tänk på att det kan vara längre kö inledningsvis till våra digitala rådgivningar.

Med vänlig hälsning

Christer Wallin
VD Lunds NyföretagarCentrum
Tel: +46 (0)708 35 06 95 alt. 046-286 88 00
christer.wallin@nyforetagarcentrum.se

Sidan uppdaterades 2020-04-09

Våra samarbetspartners i Lundaregionen