Hem

Kontakta oss

Lunds NyföretagarCentrum
Ideon Alfa Agora
Adress: Scheelevägen 15, 2 vån, Hus Alfa3.
Telefon: 046-286 88 00
E-post: lund@nyforetagarcentrum.se

Vill du ha kontakt angående din rådgivning så ska du ringa direkt till din rådgivare.

Hitta till LNC – ta västra ingången (Ole Römers väg)

Det finns flera ingångar till byggnaden för att komma till Ideon Agora (en del av huset Ideon Alfa 3-6), där vi finns på andra våningen. Vår adress är Scheelevägen 15 vilket innebär att man lätt hamnar vid ingången på den östra sidan. Från denna är det svårt att hitta inne i byggnaden. Om du är där så gå runt huset till den västra ingången.

Vi rekommenderar således att du tar ingången västerifrån som vätter mot Ole Römers väg, för att hitta till oss på enklaste sätt (just nu är det tyvärr en byggarbetsplats nära ingången och parkeringen).

Kommer du då med:

Bil

Då rekommenderar vi att du använder parkeringsplatsen (precis intill Ole Römers väg) som ligger väster om ingången, då kommer du närmast.

Spårvägen

Hållplats Ideontorget ligger 500 meter norr om oss och det tar ca 6 minuter att gå.

Buss

  • Hållplats Warholms väg (buss 3 och 6 stannar här) ligger söder om. Gå förbi EkonomiCentrum så att du har det tätt intill på vänster sida. På höger sida har du en ICA-butik. Följ gångvägen rakt norrut i ca 250 meter så kommer du till entrén.
  • Hållplats Ole Römers väg (regionbussar 170, 171 och 103 stannar här) ligger precis norr om huset. Gå söderut ca 150 meter så kommer du till entrén.

Cykel

Cykelställ finns utanför ingången

Inne i byggnaden

När du kommer in i byggnaden ligger en reception på höger sida och rakt fram ligger Ideon Agora med ett kafé. Ta till vänster och snart ser du en ingång på höger sida (skylt Alfa 4). Där finner du en trappa. Vi finns på andra våningen. Ring på klockan så kommer vi och öppnar. Välkommen!

Sidan uppdaterades 2022-09-23

Våra samarbetspartners i Lundaregionen