Hem

Våra rådgivare

Våra rådgivare är eller har varit företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Till rådgivarnas förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

Vill du ha kontakt angående din rådgivning så ska du ringa direkt till din rådgivare.

Christer Wallin

Christer har arbetat som VD och Boktryckare i egna företag i drygt 30 år. Innan arbetet som VD på LNC var han kommunalråd i 8 år i Lunds Kommun. Han var med och startade LNC 1992 och har sedan dess varit en del av Lunds NyföretagarCentrum verksamheter, såsom styrelseledamot och mentor.

Affärsrådgivare/Business Counselor och VD på LNC
Tel: +46 (0)708 35 06 95 046-286 88 00

0708-350695
christer.wallin@nyforetagarcentrum.se

Birgitta Olsson

Birgitta Olsson har över 30 års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring av kända och okända varumärken. Hon har i grunden en examens som Lantmästare och har även diplomerat sig inom marknadsekonomi  och coach enligt ICF.

Idag driver hon eget företag som jobbar med coachande uppdrag och mentorskap för nystartade företag. Hon har även lång erfarenhet inom försäkring

Affärsrådgivare/Business Counselor

0733-128865

birgitta.olsson(at)nyforetagarcentrum.se

Helén Forssander

Helén Forssander har lång erfarenhet som produkt- och marknadschef för kända varumärken i internationella företag samt som konsult. Hon har en examen som civilekonom samt är certifierad av Styrelseakademien. Första företaget startade hon 2013 och är sedan fyra år tillbaka verksam som affärsrådgivare på LNC.

Rådgivare på LNC

076-390 90 19

helen.forssander(at)nyforetagarcentrum.se

Mats Johnsson

Mats har 25 års erfarenhet som verkställande direktör och styrelseledamot i företag som utvecklar och säljer såväl högteknologiska produkter som tjänster på en internationell marknad. Därutöver har Mats varit verksam som föreläsare på Executive MBA, Ekonomihögskolan Lund samt mentor till kvinnliga företagare och studenter hos Malmö Nyföretagarcenter och Ekonomihögskolan i Lund.

Mats has 25 years of experience as managing director and board member in companies that develop and sell both high-tech products and services in an international market. In addition, Mats has been a lecturer at Executive MBA, Lund School of Economics and mentor to women entrepreneurs and students at Malmö New Business Center and Lund School of Economics.

Affärsrådgivare/Business Counselor

+46 (0)70 619 08 00
mats.johnsson@nyforetagarcentrum.se

Sidan uppdaterades 2021-02-18

Våra samarbetspartners i Lundaregionen