Hem

Mentorskap

Bo Wendt är mentor och ansvarig projektledare för vårt mentorskap. Han har 40 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Numera är han pensionär och brinner för att hjälpa entreprenörer till framgång.

Vill du bli företagare och få en så bra företagsstart, lönsamhet och framgång som möjligt?

Eller vill du vara mentor och bli en viktig del i att hjälpa Lunds entreprenörer att utveckla nya spännande företag?  

Vi deltar i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som drivs av vår moderorganisation NyföretagarCentrum Sverige. Programmet innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. 

Vi på NyföretagarCentrum har ett begränsat antal par mentor/nyföretagare varje år. Alla som vill kan tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vad vi kan för alla som anmäler sig!

Vi kommer starta nästa mentorprogram hösten 2023. Anmäl dig nu!

Är du intresserad av att få en mentor eller att själv vara mentor under ett år kan du anmäla intresse genom att fylla i formuläret. Vi återkommer inom kort.När du skickat in din ansökan kommer du bokas in för en intervju för att se vilka/vilket behov du har för att kunna matcha dig mot rätt mentor. Du som vill vara mentor blir kontaktad och får information om din kommande adept.

Du kan också söka till det nationella mentorsprogrammet (då kan du hamna på andra NFC, kanske närmare din bostadsort om du vill) Använd i så fall nedanstående formulär.

Läs mer om Mentor Eget Företag på www.mentoregetforetag.se

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telfonnr (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  OBS: Har du redan haft ditt företag igång under ett eller flera år ska du vända dig till ALMI i första hand.

  Sidan uppdaterades 2023-06-08

  Våra samarbetspartners i Lundaregionen