Hem

Mentorskap

Bo Wendt är mentor och ansvarig projektledare för vårt mentorskap. Han har 40 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Numera är han pensionär och brinner för att hjälpa entreprenörer till framgång.

Vi deltar i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som drivs av vår moderorganisation Nyföretagarcentrum Sverige. Programmet innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Vi på NyföretagarCentrum har ett begränsat antal par: mentor – nyföretagare, varje år. Alla som vill kan tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vad vi kan för alla som anmäler sig.

Vi kommer starta nästa mentorprogram sommaren 2020.

Är du intresserad av att vara mentor eller att få en mentor under ett år kan du anmäla intresse genom att skicka ett mail till mig, christer.wallin@nyforetagarcentrum.se . Vi återkommer inom kort med förfrågningar och förslag till dig.

När du skickat in din ansökan kommer du bokas in för en intervju för att se vilka/vilket behov du har för att kunna matcha dig mot rätt mentor. Du som vill vara mentor blir kontaktad och får information om din kommande adept.

Du kan också söka till det nationella mentorsprogrammet (då kan du hamna på andra NFC, kanske närmare din bostadsort om du vill) Använd i så fall nedanstående formulär.

Läs mer om Mentor Eget Företag på www.mentoregetforetag.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telfonnr (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

OBS: Har du redan haft ditt företag igång under ett eller flera år ska du vända dig till ALMI i första hand.

Sidan uppdaterades 2020-07-01

Våra samarbetspartners i Lundaregionen