• logo lycksele
Hem

NyföretagarCentrum Lycksele har verksamhetschef och rådgivare!

NyföretagarCentrum Lycksele har fått en verksamhetschef och rådgivare. Välkommen, Anders Färnstrand!

Anders är uppvuxen i Lycksele. Han har arbetat som auktoriserad revisor på Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB (PWC) 1989–2019. Han är småföretagare sedan 2006 med konsultföretag inriktat på att hjälpa nyföretagare. Han har stort kontaktnät i Lycksele och södra Lappland.

– Anders breda erfarenhet och stora kontaktnät gör honom väldigt lämplig i rollen som rådgivare och verksamhetschef för NyföretagarCentrum Lycksele. Han förkroppsligar vår devis, ”rådgivning från företagare till blivande företagare”, säger Jörgen Bengtson, projektledare för etableringen av NyföretagarCentrum Lycksele.

Anders har ett gedigen curriculum vitae (cv): Han har arbetat med revision, utbildning, rådgivning och utredningar sedan 1989, från små, ägarledda företag via medelstora företag till börsnoterade bolag. Han har som revisor medverkat till ett sjuttiotal företagsetableringar. Han har också arbetat med nyföretagarrådgivning i två projekt, del 2012–2016 i Almi-projektet Entreprenörcentrum, dels 2016–2019 i projektet Möjligheternas region. Via dessa två projekt har Anders medverkat till sextiotalet nyetableringar av företag. Till detta kommer 14 år som småföretagare i bolaget Ektekon AB.

Bosse Nordström, även han från södra Lapplan men verksam i Umeå, finns kvar som kompletterande rådgivare i Lycksele.

Vägen till en bättre företagsstart!

Söker du en mentor?

Om du nyligen har startat eller står i begrepp att starta din verksamhet, har du chansen att söka till vårt mentorprogram!

Under ett års tid kan du få hjälp av en personlig mentor, som du träffar cirka två timmar per månad. Dessutom får du nya kunskaper under nätverksträffarna som ingår. Du ska ha skrivit din affärsplan och varit på rådgivning hos oss på NyföretagarCentrum.

Boka en tid för rådgivning, så berättar vi mera!

 

Notiser

Kom igång med din affärsplan - direkt!

Skapa din  affärsplan online idag! Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag. Använd affärsplanen när du kommer på rådgivning hos oss.

 

Här skapar du din affärsplan

Kreativa näringar

NyföretagarCentrum Oavsett om du är frilansmusiker eller konstnär hjälper vi dig vid start av ditt företag.Vi har särkilda informationsträffar för dig som tänker starta företag inom kreativa näringar- kolla på vår bokningslista (grön knapp)

Vi fick hjälp av NyföretagarCentrum

Funderar du på att starta eget? Då är du inte ensam! Sedan 1985 har NyföretagarCentrum hjälp mer än 200 000 företag att se dagens ljus. Välkommen till oss!

Våra samarbetspartner