• logo lycksele
Hem

Rådgivningen

Den enskilda rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Det kan bli ett eller flera rådgivningstillfällen. Mycket beror på hur långt du kommit i processen.

Du möter alltid en erfaren rådgivare, som själv är företagare. Lokalt näringsliv backar upp rådgivningen på olika sätt. Vi erbjuder alltså ”rådgivning från företagare till blivande företagare”.

Rådgivningen fokuserar på din affärsidén och på dig som företagare. Dessutom handlar det om budget och marknadsföring, om dina styrkor och svagheter samt möjligheter och hot som blivande företagare. Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk!

Rådgivning måste bokas i förväg. Den kan antingen vara fysisk eller i form av videomöte.

Till hjälp har du vår interaktiva affärsplan som du hittar på länken här Det är kostnadsfritt att jobba med den. Du sparar ditt arbete allt eftersom, och kan när som helst ta fram den och dela med dig av affärsplanen som pdf.

Om du inte har kommit igång med din affärsplan och behöver mer inspiration, kan du komma på grupprådgivning (starta-eget-informationsmöte), lokalt eller i samverkan med andra NyföretagarCentrum i länet.

Vi arrangerar också seminarier tillsammans med våra samarbetspartner i frågor som marknadsföring, finansiering, juridik och sociala medier.

Sidan uppdaterades 2020-10-12

Våra samarbetspartner