Hem

Azad Suleimani

Rådgivare

Hej Azad. Vad är du i grund och botten utbildad till?

Jag är utbildad elektroingenjör, men har förkovrat mig ytterligare och läser just nu sista terminen företagsekonomi på LiU.

Har du tidigare erfarenhet av att driva företag?

Ja, jag har lång erfarenhet av företagande. Jag driver sedan sju år tillbaka ett familjehem tillsammans med min fru som också är företagare, samt har även en egen redovisningsbyrå.

Vad brinner du för?

-Hela mitt liv har jag drömt om två saker. Att få hjälpa andra, samt att få jobba som revisor. Jag triggas av att hjälpa och guida andra rätt, och har tidigare jobbat inom flera serviceinriktade yrken, inom vård och psykiatri vilket har lärt mig mycket.

Hur kom det sig att du blev rådgivare?

-Det var en god vän som rekommenderade mig att bli rådgivare, och det passade perfekt med tanke på min filosofi och bakgrund.

Vad är ditt mål med dina rådgivningar?

Att kunna hjälpa blivande företagare att satsa på sina drömmar. Att få dem att utvecklas, att vidareutveckla sina ledarskapsegenskaper och förverkliga deras entreprenörsdrömmar.

Helt enkelt att se till att öka antalet jobb och företag på bästa möjliga sätt. Genom att ge de blivande företagare som kommer till oss rätt förutsättningar från början. Alla, oavsett ålder och ursprung är välkomna att boka rådgivning hos oss.

Du talar även flera språk, vilka behärskar du?

-Det stämmer, jag pratar Persiska, Kurdiska, Svenska, Engelska samt även lite Arabiska. Vilket gör det enklare att som rådgivare hjälpa blivande nyföretagare bland våra utlandsfödda att få bästa tänkbara förutsättningar att ta steget till eget.

Azad på plats på DoSpace Alfa där NyföretagarCentrum Mellersta Östergötland håller hus i Linköping.

Vill du också boka en rådgivning med Azad Suleimani eller någon av våra andra rådgivare?

Boka rådgivning här

Vill du läsa och inspireras av några av de företagare som med vår hjälp startat eget? Klicka på länkarna till respektive ort nedan så kommer du till våra goda exempel.

KindaLinköpingMjölby NorrköpingÅtvidabergYdre

Sidan uppdaterades 2023-06-16

Våra samarbetspartners