Hem

Frida Södermark

Rådgivare

”Det är en ynnest att få vara del av någons första steg på en spännande resa. Det berikar mig både som människa och företagare.”

Frida, Vad fick dig att starta eget företag?

Jag startade företag för att få styra över min egen tid och möjligheten att få dela med mig av kunskap till anda. Blev ett perfekt sätt för mig att kombinera arbete med elitidrottande och äventyrande.

Vad är du i grund och botten utbildad till?

Jag är utbildad gymnasielärare i historia och matematik med examen vid Linköpings Universitet.

Vad har du gjort tidigare?

Efter många år som gymnasielärare startade jag företag inom föreläsnings- och eventbranschen. Där jag delar med mig av kunskap från mitt pågående idrottande som ultralöpare med landslagsmeriter och en rad SM-medaljer på sträckan 100 km.

Utöver föreläsningar på olika teman och arrangemang av motionslopp har jag skrivit två böcker som även de har som syfte att få människor i rörelse och hitta motivationsstrategier för att uppnå mål på olika plan.

Sänder även en podcast inom ämnet självledarskap. Jag använder sociala medier i stor utsträckning – Instagram, LinkedIn och Facebook som plattform för min verksamhet.

Vad är det då som är det bästa med ditt jobb?

-Att få träffa kreativa och drivna personer som vill uppnå mål inom företagande. Att träffa nya människor och bolla idéer är verkligen något som inspirerar mig.

Då så Frida var är du uppväxt?

Jag är uppväxt i Norrköping.

Frida Södermark är en av våra rådgivare som mer än gärna hjälper dig att ta steget till eget.
Frida Södermark redo för en ny rådgivning

Vilken är den vanligaste frågan du får som rådgivare?

Att upprätta en affärsplan tycker många är klurigt. Men med hjälp av egen erfarenhet och våra partners löser vi allt tillsammans, och det är kul med alla oväntade frågor, ingen rådgivning är ju den andra lik.

Vilka språk rådger du på?

-Svenska, engelska och tyska.

Vill du boka en rådgivning med Frida Södermark eller någon av våra andra rådgivare?

Boka rådgivning här

Vill du läsa och inspireras av några av de företagare som med vår hjälp startat eget? Klicka på länkarna till respektive ort nedan så kommer du till våra goda exempel.

Kinda – Linköping – Mjölby – Norrköping –Åtvidaberg – Ydre

Sidan uppdaterades 2023-06-16

Våra samarbetspartners