Hem

Karin Wetterstrand

Rådgivare i Norrköping

Hej Karin, varför valde du att starta eget?

Jag ville prova min egen förmåga och göra något annat utanför min bekvämlighetszon, vilket jag inte ångrat en minut. Jag har alltid haft en entreprenörsådra.

Vad är du i grund och botten utbildad till?

Jag är beteendevetare.

Vad har du gjort tidigare och vad har du drivit för företag?

Jag har arbetat med HR-frågor i hela mitt yrkesliv. De senaste två åren har jag drivit eget som HR-partner och rådgivare. Innan dess var jag med och byggde upp en av Sveriges största mediekoncerner, NTM.

Jag har också varit med och startat upp Proffice i Östergötland på 90-talet och varit initiativtagare till 100-listan. Ett grepp för att få fler kvinnor till de östgötska, sörmländska och gotländska bolagsstyrelserna.

Hur kom det sig att du blev rådgivare?

Jag har tagit del av många av Nyföretagarcentrums olika erbjudanden när jag själv startade upp mitt företag och tycker om verksamheten. När behovet av nya rådgivare dök upp så tog jag chansen.

Var är det bästa med ditt jobb?

Att få chansen att betala tillbaka för den fina hjälp jag fick vid min start. Jag tycker om att träffa nya människor och älskar att ha kundkontakter. Jag tycker om att följa kunderna i deras resa.

Berätta lite om din bakgrund

Jag lever och verkar i Norrköping där jag även är född och uppvuxen.

Karin rådger på svenska, och vill du boka en rådgivning med henne eller någon av våra andra rådgivare?

Boka rådgivning här

Vill du läsa och inspireras av några av de företagare som med vår hjälp startat eget? Klicka på länkarna till respektive ort nedan så kommer du till våra goda exempel.

Kinda – Linköping – Mjölby – Norrköping –Åtvidaberg – Ydre

Sidan uppdaterades 2024-02-27

Våra samarbetspartners