Hem

Michael Elofsson

Rådgivare

Hallå där Michael! Vad fick dig att starta eget företag?

Jag startade mitt första företag av en slump. Min hobby blev mitt första företag. Jag jobbar fortfarande inom samma bransch.

Vad är du i grund och botten utbildad till?

Jag har gått handelsprogrammet på Ljunkan och därefter olika branschrelaterade kurser. Jag är även certifierad styrelseledamot.

Vad har du gjort tidigare?

Förutom att jag drivit företag sedan tidiga 20-årsåldern så har jag jobbat inom handel. I början fick jag kombinera mitt företagande med att jobba i en hemelektronikbutik. Jag har även suttit i styrelsen för Företagarna i Linköping och som adjungerad i ett par styrelser.

Hur kommer det sig att du började på NFC?

-Jag har fått hjälp av Nyföretagarcentrum när jag startade mitt första företag och även när jag gjorde en omstart 2007. Sedan dess är jag även partner och jobbat med Nyföretagarcentrums marknadsföring, framförallt i digitala kanaler.

Min erfarenhet som företagare i över 20 år tillsammans med en vilja att hjälpa de som är på väg in i företagarvärlden. Även i min normala roll så lyssnar jag och försöker förstå och analysera olika företags affärsidéer.

Uppväxt i?

-Linköping

Vilken är den vanligaste frågan du får som rådgivare?

-Hur ska jag kunna nå ut med mina produkter i de sociala kanalerna och hur gör jag en budget.

Vad är det bästa med ditt jobb?

-Att få hjälpa de som brinner för en idé och få lyssna när de pratar varmt om sina affärsidéer. Det är också väldigt kul att få se dem efter att de startat igång och även kunna hjälpa dem längs vägen framåt.

Michael Elofsson- Rådgivare Nyföretagarcentrum Mellersta Östergötland

Vill du boka en rådgivning med Michael Elofsson eller någon av våra andra rådgivare?

Boka rådgivning här

Vill du läsa och inspireras av några av de företagare som med vår hjälp startat eget? Klicka på länkarna till respektive ort nedan så kommer du till våra goda exempel.

Kinda – Linköping – Mjölby – Norrköping –Åtvidaberg – Ydre

Sidan uppdaterades 2023-06-16

Våra samarbetspartners