Hem

Starta eget kurs

Ditt nästa steg till ett framgångsrikt och lönsamt företag.

Ditt nästa steg till ett framgångsrikt och lönsamt företag.

För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare. (Välj fliken Kalendarium och se när nästa Starta eget-kurs startar.)

Vill du göra drömmen till verklighet? Eller vill du ta ditt företagande till en ny nivå? Utmana dig själv och ta nästa steg. Nyföretagarcentrums starta egen utbildning ger dig både kunskap och inspiration. De skapar också handlingskraft som ger dig möjlighet att ta företagandet till en långsiktigt hållbar och lönsam verksamhet.

Vi har länge arbetat nära Sveriges småföretagare och utbildningen består både av inspiration och nyttig information. Men det som kommer att tillföra dig mest, är vi säkra på, är dialogen med andra företagare i samma situation. Seminarierna ger stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra entreprenörer. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag.

Om utbildningen

Seminarierna leds av erfarna rådgivare. Under deras ledning blandas information och diskussion under seminariets gång. Du får konkret kunskap och användbara tips inom olika ämnesområden. Du får också inspiration genom att lyssna till andra entreprenörers erfarenheter.

Seminarierna har tagits fram för att bilda en helhet, du bör därför börja med att deltaga i det första seminariet ”Du och ditt företag”. Det är en fördel att delta på varje seminarium.

Utbildnings delkurser

  • Du och ditt företag – om att gå från idé till affärsmodell.
  • Räkna på din affärsidé – om ditt företags viktiga ekonomiska samband och nyckeltal.
  • Hållbarhet – driva ett hållbart företag
  • Skriva affärsplan och skapa en budget.
  • Att växa – planera och finansiera ditt bolag.

Syftet med seminarierna är att deltagarna ska få ökad kunskap och inspiration. Seminarierna ska bidra till personlig utveckling och ge handlingskraft att ta nästa steg. Deltagarna ska utöka sina nätverk och skapa nya kontakter med entreprenörer och specialister.

Välj fliken Kalendarium och se när nästa Starta eget-kurs startar.

VÄLKOMMEN MED DIN INTRESSEANMÄLAN IDAG!

Maila mellerstaostergotland@nyforetagarcentrum.se märk brevet i ämnesraden STARTA EGET KURS

I samarbete med

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN

Deltagaravgift
0 SEK

Datum och tider hittar du här

1. Du och ditt företag
2. Räkna på din affärsidé, budget och finansiering
3. Hållbarhet
4. Att växa
5. Sälja med framgång
Anmälan sker på mail till erika.wessbo@nyforetagarcentrum.se eller mellerstaostergotland@nyforetagarcentrum.se

Sidan uppdaterades 2023-02-07

Våra samarbetspartners