Hem

Mentorskap

NyföretagarCentrum Mellersta Östergötland deltar i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som drivs av vår moderorganisation Nyföretagarcentrum Sverige.

Programmet innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år.

På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Våra mentorer bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis.

De flesta av våra mentorer har själva drivit eller driver företag aktivt. Mentorernas bakgrund försöker vi matcha med adeptens behov och bransch.

Helena Nyberg (till höger) är mentorsprogramansvarig och rådgivare på Nyföretagarentrum Mellersta Östergötland. Helena är dessvärre sjukskriven just nu så om du behöver komma i kontakt med Mentorprogrammet så maila Erika Wessbo erika.wessbo@nyforetagarcentrum.se

helena nyberg är mentoransvarig rådgivare på nyföretagarcentrum mellersta östergötland

Målet med mentorprogrammet är att säkerställa överlevnaden samt att snabbare uppnå lönsamhet och framgång i adeptföretagen. Vi har ett begränsat antal par: mentor – nyföretagare/adept, varje år.

Alla som vill kan tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vad vi kan för alla som anmäler sig.

Både du som vill ha en mentor och du som vill bli mentor åt någon av våra nyföretagare kan läsa mer om Mentor Eget Företag på www.mentoregetforetag.se.

Notera att Helena Nyberg för tillfället är sjukskriven. Men du som redan varit på rådgivning hos oss kan skicka in en intresseanmälan via mail till Erika Wessbo på följande adress: erika.wessbo@nyforetagarcentrum.se

Ange detta i din intresseanmälan:

  • Namn
  • Adress
  • Postadress
  • Telefon / mobil
  • Mail
  • Personnummer
  • Affärsidé?
  • Varför vill du ha en mentor?
  • Var befinner du dig i ditt företagande?

Du som ännu ej varit på rådgivning hos oss är välkommen att boka in en tid för att träffa oss. Först därefter kan du skicka in din intresseanmälan enligt ovan.

Mentorintervju med Christian Rönnebring om fördelar med att vara mentor.

Läs mer

Gunilla Nyström om fördelarna med mentorprogrammet

Läs mer

Välkommen!

Sidan uppdaterades 2024-01-09

Våra samarbetspartners