Hem
Foto: Niclas Kindahl/Fotofabriken

Ordförande – Anel Osmanagic

Äger och driver en redovisningsbyrån Aotopia i Norrköping.

Berätta lite om ditt företag!

Aotopia AB erbjuder tjänster inom redovisning, bokslut, årsredovisning, deklarationer, skatteplanering och andra konsulttjänster inom ekonomi.

Vad kan du eller ditt företag hjälpa våra nyföretagare med?

Aotopia AB kan med sitt gedigna erfarenhet och kunskap inom redovisning, bokslut och revision hjälpa nyföretagare med deras bokföring. Vi kan även bistå med andra tjänster såsom upprättande av diverse avtal, budgetarbete samt övrig ekonomisk rådgivning och skatteplanering.

Hur når man dig eller dina medarbetare?

Ni når oss genom att ringa Anel Osmanagic på 0737-802269 eller maila till ao@aotopia.se. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss https://www.aotopia.se/

Varför har ni valt att stödja NyföretagarCentrum Norrköping och hur länge har ditt företag stöttat NfC?

Aotopia AB har stöttat NFC i flera år då det är viktigt att främja nyföretagande i Norrköping. Det är ett ansvar som fler företagare borde anamma då hela samhället har en vinning i att det går bra för alla våra företagare i staden.

Varför valde just du att gå med i NyföretagarCentrums styrelse och vilket år gick du med?

Jag gick med 2017 när jag fick förfrågan. Numera sitter jag som ordförandet i stiftelsen. Jag gick med för att göra en skillnad och det arbetet som man lägger ner som styrelseledamot och i mitt fall som ordförandet är väldigt viktigt för att Norrköping som stad med dessa invånare ska ha en så bra tillväxt som möjligt där invånarna får chansen att förverkliga sina drömmar och idéer med att starta eget. Det stödet som nyföretagarna får genom NFC med gratis rådgivning på hög nivå är unikt i världen som vi måste bevara.

https://www.aotopia.se/

Sidan uppdaterades 2020-01-21

Våra samarbetspartners