Hem

Goda företagsexempel i Kinda

Är du på väg att starta eget och behöver lite inspiration? Här har vi samlat olika berättelser på goda företagsexempel från de som har startat sina företag. De delar med sig av sin resa och tips och råd.

Kisa MTB Park är ett av våra goda företagsexempel
jim wallenberg
 Håkan Fransson är ett av våra goda företagsexempel

Kisa MTB Park satte Kisa på MTB-kartan. De fick även vårt pris som årets nyföretagare. Här berättar de om sitt företag och ger några bra tips till dig som funderar på att starta eget!

Läs mer

Jim Wallenberg är en företagare som har många järn i elden. Att beskriva honom som en sann mångsysslare är ingen underdrift. Här berättar Jim om hur han tog steget till eget.

Läs mer

Håkan Fransson tog steget till eget och satsade på sin passion. Han driver Håkan Fransson Guiding & Consulting AB och här kan du läsa mer om hans populära fiskeresor.

Läs mer

 Hannah Andersson är ett av våra goda företagsexempel

Hannah Andersson startade eget och driver Orrholmen Hundfrisering strax utanför Kisa. Här kan du läsa om hennes företagsresa och hur hon brinner för sina fyrfota vänner.

Läs mer

Jimmy Amberin trivs perfekt i livet som företagare i Kisa. Här kan du läsa mer om hur han utvecklat TrädgårdsVis genom åren.

Läs mer

Sidan uppdaterades 2024-01-09

Våra samarbetspartners