Hem

Välkommen till ClubEget!

ClubEget är ett forum för blivande och nyblivna företagare. Här har du möjlighet till ny kunskap, inspiration, tips & ideér och att träffa likasinnade.

Vill du lära dig mer om företagande? Vill du träffa andra som också är blivande eller nyblivna företagare? Då ska du vara medlem i ClubEget. NyföretagarCentrum Falun och NyföretagarCentrum Mellersta Dalarna skapar forumet ClubEget. Under våren har den som är medlem i ClubEget möjlighet att delta på flera träffar med olika teman.

Club Eget vänder sig till dig som funderar på eget företag och till dig som nyligen har startat eller köpt ett företag. Om du har besökt NyföretagarCentrum för rådgivning blir du med automatik medlem i ClubEget. För dig som inte besökt NyföretagarCentrum finns också möjligheten att delta i forumet. Anmäl dig på länken nedan. Det är helt kostnadsfritt att vara med i ClubEget.

Då du har anmält dig till ClubEget kan du anmäla dig till de träffar du önskar delta på. Du kommer även att få inbjudan till respektive träff. Följ oss gärna på Facebook: NyföretagarCentrum Dalarna så hittar du löpande information om ClubEget.

Sidan uppdaterades 2020-08-19

Våra samarbetspartners