Hem
NyföretagarCentrum i Mjölby

Våra rådgivare är eller har varit företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Till rådgivarnas förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

Här hittar du våra rådgivare. Observera att samtliga rådgivare ofta sitter i rådgivning och därför är svåra att nå per telefon. Det är därför alltid bäst att skicka e-post så kontaktar rådgivaren dig personligen. Normalt får du tid inom 1-2 veckor.
Förbered dig gärna genom att läsa mer om dina steg till eget här.

ObserveraDu måste BOKA tid innan du träffar en av oss rådgivare – vi har INTE ”drop-in” annat än vid speciella evenemang.

Nyföretagarcentrums rådgivare i Mjölby

Alla våra rådgivare har drivit egna företag innan de började arbeta på NyföretagarCentrum.

Här låter vi dem berätta lite om sig själva. Vad de gjort tidigare och hur det är att coacha andra att ta steget till eget och starta sitt företag

Helena Nyberg, rådgivare.

E-post

Här kommer du inom kort få läsa mer om Helena.


Anna Hjertstedt Nyföretagarcentrum Mjölby

Anna Hjertstedt Leijon

Verksamhetsansvarig

E-post

Hallå där Anna! Vad fick dig att starta eget företag?

Jag var drygt 20 år och funderade inte så mycket på varför. utan mer på att jag ville utveckla något som inte fanns. När jag startade mitt andra företag ville jag ta fasta på det jag lärt mig och göra mer av det som jag var bäst på. Jag vill arbeta med utveckling och ha ett utvecklande, stimulerande, kreativt och omväxlande arbete som hade ännu mer med människor att göra.

Vad är du i grund och botten utbildad till?

Jag har alltid sett utbildningar och kurser som ett smörgåsbord av kunskap. Jag har läst flera olika utbildningar inom vården sedan ändrat inriktning till ekonomi, ledarskap och grupputveckling. Lätt där till en mängd olika utbildningar inom friskvård – det var ju ändå där det började.

Vad har du gjort tidigare?

Drivit tre olika företag inom friskvård och hälsa inklusive en hälsoanläggning med bassäng i Valla. Allt från babysim till vattengympa med kunder i ett åldersspann från 3 månader till 100år. Ett utbildningsföretag inom vattenträning och simskola, samt ett konsultföretag med inriktningen ledarskap, grupputveckling och styrelseutveckling.

Hur kommer det sig att du började på NFC?

Jag brinner för företagande och det här gav mig en möjlighet att arbeta med det på ett helt nytt sätt. Jag tycker verksamheten är otroligt värdefull och fyller en viktig funktion i samhället. Att dessutom få möjligheten att stötta, lära och att själv få lära sig så mycket i mötet av alla entusiastiska blivande företagare.

Var är det bästa med ditt jobb?

Att känna att man verkligen gör nytta, att man gör skillnad. Att få möjlighet att möta alla dessa intresserade och engagerade människor som har så många nya härliga idéer. Att hjälpa dom att förverkliga just sin dröm.

Uppväxt i?

I Vårdsberg en mil utanför Linköping

Vilken är den vanligaste frågan du får som rådgivare?

Oj det var svårt! Vi får frågor om allt möjligt och med hjälp av våra partner kan vi hjälpa de allra flesta. Men skulle jag ändå välja en så är det nog frågan om hur man gör en riktigt bra affärsplan!


Sam Issa Nyföretagcentrum i mjölbySam Issa

Rådgivare

E-post

Sam är projektledare och har både driv, kontaktnät samt erfarenhet av coachning. Han är grundare till Very Innovative People som främjar entreprenörskap och integration i Linköping.

Sam kommer från en skräddarfamilj och har genom åren arbetat på ett flertal olika positioner inom modeindustrin, både i Sverige och i Italien. Sam pratar arabiska, italienska, engelska och Svenska.

Vår adress är

Jerikodalsgatan 6

59530 MJÖLBY

mjolby[at]nyforetagarcentrum.se

Sidan uppdaterades 2020-04-06

Våra samarbetspartners