Hem

bli samarbetspartners

Vill du bidra till Mjölbys tillväxt?

Vår vision är att bidra till en ny företagsstart, i Mjölby, varje vardag – året om. Ditt företags bidrag hjälper oss att nå målet. Utan er, inget NyföretagarCentrum, så enkelt är det…

NyföretagarCentrum i Mjölby är en oberoende stiftelse, som genom vår kostnadsfria rådgivning hjälper entreprenörer att varje år förverkliga drömmen om ett eget företag. Alla, oavsett bakgrund och nuläge, är välkomna på rådgivning. Rådgivningen sker av certifierade rådgivare som har bred erfarenhet av att själva driva företag. Huvuddelen av de som vänder sig till oss är ett år före verksamhetsstart eller under sitt första verksamhetsår.

Stark förankring i det lokala näringslivet

NyföretagarCentrum i Mjölby är starkt förankrat i det lokala näringslivet. Att vi finns och kan verka i den utsträckning vi gör är helt beroende av medel från våra samarbetspartners. Utifrån stiftelsens principer ska verksamheten finansieras till minst 51 % av det lokala näringslivet. Övrig finansiering erhålls genom att driva projekt åt exempelvis Linköpings kommun, Region Östergötland, Tillväxtverket eller EU. Vårt samarbete med ditt företag är därför mycket viktig för att främja entreprenörskap och tillväxt.

Hos oss finns inga dumma frågor

Vi vill vara en förebild för nyföretagande och entreprenörskap. Hos oss finns inga små utmaningar eller dumma frågor. Vi lyssnar, tipsar och ger råd för att stärka entreprenören. Genom vårt breda nätverk får man experthjälp och ovärderliga kontakter för att snabbare kunna förverkliga sin dröm. För att vi skall kunna verka och bidra behöver vi stöd av stadens näringsliv. Genom att bli samarbetspartner och ekonomiskt bidra till vår verksamhet stöttar du aktivt Mjölbys blivande företagare.

Olika nivåer av partnerskap

Vilket nivå av partnerskap du önskar och hur ert företag profileras mot våra klienter anpassar vi tillsammans. Kontakta några av våra rådgivare för mer information om partnerskap.

Läs vad några av våra samarbetspartners säger om oss;

”Genom att vårt företag bidrar ekonomiskt och med expertrådgivning, ökar vi chanserna för nystartade bolag att etablera sig snabbare. Det har vi sett bevis för gång efter gång. Vi är glada att vara en del av Linköpings framtid.”

Jan Andersson, LR-Revision Östergyllen AB

”Vi bistår med expertis kring immaterialrätt. Det är sällan entreprenören att har koll på patent, mönster- och varumärkesskydd. Vi samverkar nära med NyföretagarCentrum och ser ofta exempel på hur deras rådgivning och vår kunskap tillsammans gör nytta vid uppstarten av ett företag.”

Sofia Willquist, AWApatent

Är du nyfiken på vilka fler som redan stöttar regionens entreprenörer? Läs mer här.

Om du har frågor om vår verksamhet, önskar vår medverkan, eller har idéer kring hur vi tillsammans kan stärka nyföretagandet tveka inte att kontakta oss. Håll koll på våra events via FB och vår webbplats och visa ditt engagemang genom att fota och tagga #nfcmjolby på Instagram.

Bli samarbetspartner idag –  kontakta våra rådgivare.

Sidan uppdaterades 2020-03-19

Våra samarbetspartners