Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är eller har varit företagare själva, med erfarenhet av att börja från början. De har  nätverk i sina kommuner, alltså en lokal förankring.

anette.k.skoglund

Anette Klingeborn Skoglund, verksamhetsansvarig

Årets Nyföretagare i Sverige 1994 och Miljöpris från Världsnaturfonden 1995. Regissör för kortfilm, projektledare och inspelningsledare. Har en bakgrund som filmarbetare, konstnärlig ledare, drama och teaterpedagog. Senast med uppdrag för Kulturskolan, Lillsveds Idrottsfolkhögskola och Siggesta gård.  Har lång erfarenhet från många olika branscher bl.a inom tillverkning, försäljning detalj-grossistverksamhet och upplevelseindustri. Specialist inom kultur och kreativa näringar.

Anette är utbildad på Stockholms Universitet, lärarhögskolan i film för lärande, drama, konflikthantering, ledarskap genom drama och kurser i bl.a film, dramaturgi,  dynamisk pedagogik och UGL -utbildning av grupp och ledarskap.

Raoul Tommy Sultan,

Kontakt mentorprogrammet,

Är erfaren Företagsledare ifrån bl.a Dagligvaruhandeln FMCG med inriktning på de Nordiska länderna.  Har lång erfarenhet med inom försäljning, marknadsföring och ledarskap inklusive rekrytering. Har även arbetat med Facility management och arbetsmiljöfrågor. Andra erfarenheter är Security Management och Logistik/distribution i EU.
Diplomerad Marknadsekonom och personligt ledarskap på IHM.

Kan ge rådgivning på svenska och engelska

Raoul har även personlig rådgivning och träning inom försäljning.

Till vårt  förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

Sidan uppdaterades 2020-11-04

Tack!