Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är eller har varit företagare själva, med erfarenhet av att börja från början. De har  nätverk i sina kommuner, alltså en lokal förankring.

 

anette.k.skoglund

 

Anette Klingeborn Skoglund, verksamhetsansvarig

Årets Nyföretagare i Sverige 1994 och Miljöpris från Världsnaturfonden 1995. Regissör för kortfilm, projektledare och inspelningsledare. Har en bakgrund som filmarbetare, konstnärlig ledare, drama och teaterpedagog. Senast med uppdrag för Kulturskolan, Lillsveds Idrottsfolkhögskola och Siggesta gård.  Har lång erfarenhet från många olika branscher bl.a inom tillverkning, försäljning detalj-grossistverksamhet och upplevelseindustri. Specialist inom kultur och kreativa näringar.

  

Martina Ok,

Diplomerad rådgivare och Ekonomispecialist
Martina är utbildad civilekonom som arbetat som företagsrådgivare för små nystartade bolag samt etablerade större bolag i 12 år. Martina är specialist inom budget och ekonomifrågor och hjälper gärna till att räkna på företagsideén.

Martina har även Skyperådgivning för dig som inte har möjlighet att komma hit. För dig som bor i Skärgården eller behöver stanna hemma.

 

 

Raoul Sultan,

Kontakt mentorprogrammet, Har en bakgrund inom försäljning och HR.

Julia Lindkvist Martinsson,
är utbildad ekonom med inriktning på organisationsteori och innovationsledning. Expertis inom upplevelseindustri och de kulturella och kreativa näringarna. Hon har 15 års erfarenhet av att jobba med utveckling av affär och verksamhet, som projektledare, rådgivare och VD. Senast som strategisk projektledare på Business Design Studion Itch och nu som VD för nystartade byrån Great Things Ahead. Tidigare uppdrag på Tillväxtverket, Almi, Stiftelsen Svensk Industridesign och inkubatorer på högskolor och universitet.

Till vårt  förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

 

 

 

Sidan uppdaterades 2019-02-25

Tack!