Hem

Rådgivare

Våra rådgivare är eller har varit företagare själva, med erfarenhet av att börja från början. De har  nätverk i sina kommuner, alltså en lokal förankring.

 

anette.k.skoglund

 

Anette Klingeborn Skoglund, verksamhetsansvarig och har en bakgrund som filmarbetare, konstnärlig ledare, drama och teaterpedagog och ansvarig för projektet Mentor Eget Företag. Erfarenhet från många branscher, speciellt kreativa näringar.
0706-68 11 09.

  

Martina Ok, Diplomerad rådgivare och Ekonomispecialist
Martina är utbildad civilekonom som arbetat som företagsrådgivare för små nystartade bolag samt etablerade större bolag i 12 år. Martina är specialist inom budget och ekonomifrågor och hjälper gärna till att räkna på företagsideén.

Martina har även Skyperådgivning för dig som inte har möjlighet att komma hit. För dig som bor i Skärgården eller behöver stanna hemma.

 

 

Raoul Sultan, kontakt mentorprogrammet, rådgivare med bakgrund i försäljning och HR.

 

 

 

 

 

 

 

Mikael Ramnö, rådgivare, marknad och etablering.
Mikael har lång erfarenhet kring marknadsföring och försäljning – både inom stora multinationella företag och lokala entreprenörsföretag.
Mikael kan både ge råd kring att skapa en marknadsplan som att ge konkreta tips på hur man implementerar en sälj- och marknadsstrategi.
Mikael brinner för etableringen av nya livskraftiga företag, små som stora.
Han har dessutom mångårig erfarenhet av verksamheten inom huvudorganisationen NyföretagarCentrum Sverige.

 

 

Till vårt  förfogande står även alla de samarbetspartners och experter som stöder vår verksamhet!

 

 

 

Sidan uppdaterades 2017-12-15