Hem

Christoffer Hallafors

Städarna i Örebro

När startade du? 

För ca 8 månader sedan satsade jag på Städarna i Örebro. Innan det startade jag skarpt som egenföretagare år2016 då jag registrera mitt första företag, då inom byggbranschen.

 

 Vad gör du?

Idag driver jag ett städbolag som på 8 månader har gått från 1 till 15 st anställda och är i en fortsatt stark tillväxtfas.

Vi har valt att rikta in oss både mot företag och privatpersoner och hjälper då till med allt ifrån kontorsstädning och byggstädning till hemstädning och fönsterputsning.

 

Hur fick du idén?

Innan jag startade Städarna i Örebro så hade jag haft flera olika jobb. En sak som var gemensamt på mina tidigare jobb var att jag alltid såg brister som gick att utveckla och göra bättre. Dessvärre så var inte alltid arbetsgivaren så intresserad av mina ideér vilket tillslut ledde till att jag valde att gå min egna väg och som 22 år gammal startade  jag mitt första egna företag.

Jag hade insett att företagande var vad jag vill hålla på med så under 2017 när de dök upp en affärsmöjlighet för mig att starta igång ett företag i städbranschen tvekade jag inte. Efter att jag insåg hur spännande och växande branschen är så valde jag att ta med mig mina tidigare erfarenheter och satsa i en tillväxtbransch med stor potential.

 

Vilka framtidsplaner har du?

Med Städarna i Örebro är mitt mål är att bli marknadsledande år 2020, men framförallt siktar jag på att vara den bästa och starkaste arbetsgivaren då jag tycker de finns en hel del förbättringsområden på den biten inom städbranschen.

Samtidigt kommer jag säkerligen involvera mig i fler projekt och mer branscher och utveckla mig själv som entreprenör samt bygga mitt eget personliga varumärke.

 

Vad är bäst med att vara egen företagare?

Företagande innebär många timmar och hårt slit. Jag är en person med väldigt höga ambitioner och höga mål vilket också innebär att jag jobbar väldigt hårt för att kunna nå dit. Därför skulle jag säga att det bästa med att vara företagare är när man uppnått ett mål och får känslan av att man har lyckats och som företagare lyckas inte bara du utan alla som är med dig.

Sidan uppdaterades 2019-09-10