Hem

Tyg & Rum

Annelie Höglund

När startade du? 

Augusti 2017, startade jag mitt aktiebolag Tyg&Rum.

Vad gör du?

Jag har startat ett företag där jag jobbar med gardiner för hem och offentlig miljö. För mig är gardinen lika viktig som möblerna i ett rum. Gardiner är pricken över i:et. Förutom det estetiska fyller de en funktion, som ex ljud absorberande, mörkläggande och insyns skyddande. Jag älskar att få hjälpa mina kunder att hitta ”hem” i just det som passar den enskilda kundens behov och stil. Skräddarsyr gardinerna efter kundens egna mått. Ger kunden möjlighet att få hjälp från val, till att gardinerna är monterade på plats. 

Hur fick du idén?

Jag har jobbat som anställd med både gardiner och inredning i ca 25-30 år, och kände att jag behövde få göra detta på mitt sätt.  Jag har jag satsat på att inte ha butik, utan byggt upp ett showroom, där jag kan ta emot mina kunder. Till största delen åker jag ut och besöker mina kunder. Mitt arbetsfält sträcker sig över hela Mälardalen. 

Vilka framtidsplaner har du?

Framtidsplanerna är många, och drömma är en del av inspirationen. Jag drömmer givetvis om att kunna utveckla företaget, och med det ävenmöjligheter till rekrytering.

Vad är bäst med att vara egen företagare?

Att få göra det jag älskar och det jag tror på fullt ut. Att kunna styra företaget i en riktning som jag brinner för.  

Sidan uppdaterades 2019-10-22