Hem

Ville Eriksson 

Örebro Byggnadsplåt AB

När startade du? 

Jag startade Örebro Byggnadsplåt AB den 1a mars 2016. Då flyttade jag in i nybyggda lokaler på Idrottsvägen 33. Nu har jag snart vart igång i ett år och företaget går mycket bättre än vad jag någonsin vågat hoppas på! Det är skitskoj.

 

Vad gör du?

Jag driver ett byggnadsplåtslageri som riktar sig till alla typer av kunder i och utanför Örebro län. I företaget arbetar vi hårt med att hålla en hög standard med god kvalitet på alla arbeten vi utför. Vi arbetar med kunden i fokus för bästa möjliga resultat i varje projekt.

Vi bedriver i huvudsak byggnadsplåtslageri men utför även andra tjänster som ligger inom ramen för byggverksamhet i relation till tak och plåtbyggnation. Tex. tegeltak, papptak och hallbyggnationer.

 

Hur fick du idén?

Jag har jobbat i branschen under många år och har upplevt den brist på plåtslagare som råder i länet. Samtidigt byggs mer än någonsin i regionen och de så kallade miljonprogrammen står inför omfattande renoveringsprojekt. Detta gör det gynnsamt att bedriva den här typen av verksamhet. Jag anser att möjligheterna att lyckas bedriva en lönsam verksamhet är goda.

 

Vilka framtidsplaner har du?

Jag vill bli ledande inom branschen när det gäller kvalitet och nöjda kunder. Det viktigaste som finns i ett företag är personalen. Har man en välmående personalstyrka mår företaget bra och mår företaget bra finns alla möjligheter att göra en kund nöjd.

 

Vad är bäst med att vara egen företagare?

Du har alla möjligheter att påverka din egen vardag. Det finns inget roligare än att se resultat från en välmående verksamhet.

Sidan uppdaterades 2019-09-10