Hem

Boka rådgivning via nätet

Vi har olika typer av möten

Start eget-introduktion är en informationsträff (grupprådgivning). Vi rekommenderar dig att först gå en introduktion (om det är möjligt) innan du bokar en individuell rådgivning. Just nu hålls dessa träffar som webbinar, men bokas som vanligt här nedan.

Individuell rådgivning  är ett enskilt möte för Dig som har en affärsidé och jobbar med Affärsplanen. Du träffar en av våra rådgivare och mötet tar ca en timme.

Välkommen att boka din tid hos oss!

Förbered dig innan du kommer på rådgivningen. Inför individuell rådgivning ser vi gärna att du har påbörjat arbetet med affärsplan och budget. Vårt webbverktyg för affärsplan och budget hittar du HÄR

Via webbokningen (knapparna nedan) ser du lediga tider för olika möten, fyller i dina uppgifter och bokar din tid.

      boka_radgivningboka_kod

Tillfällig info: För att hindra smittspridningen av Corona-viruset genomför vi i första hand individuell rådgivning på distans just nu (via telefon eller videolänk). Du bokar din tid som vanligt (här ovan) och i samrådan med lokal rådgivare bestämmer ni hur mötet genomförs.

.

Praktisk information

Bokade mötestider försvinner från listan med valbara möten. Nya rådgivningstider läggs upp fortlöpande. Du kan skicka ett mail till oss på nord@nyforetagarcentrum.se och föreslå egna tider som skulle passa!

Våra aktiviteter är kostnadsfria. Vid förhinder måste du avbokar/bokar om din tid, snarast möjligt. Om du inte kommer till bokad rådgivning förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 500 kronor.

Sidan uppdaterades 2020-08-17

Se samtliga partners under fliken Samarbetspartners, här är våra guld- och platinapartners.