Hem

Rådgivning

Enskild/Individuell rådgivning

Den individuella rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Det kan bli ett eller flera tillfällen, det beror på hur långt du kommit i processen. Rådgivning utförs oftast på något av våra kontor, men kan också göras online (via vårt digitala videoverktyg) eller i vissa fall per telefon.

Rådgivningarna fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk! All rådgivning måste bokas i förväg.

Till hjälp har du vår interaktiva affärsplan som du hittar på länken HÄR Det är kostnadsfritt att jobba med den. Vi vill gärna att du har påbörjat din affärsplan innan vårt möte.

 

Starta Eget-Introdutioner

En typ av grupprådgivning som vi håller löpande några gånger per år. Det är ett effektivt sätt att få inblick i grunderna inför din företagsstart. Träffen inkluderar kort information om bland annat:
– Affärsidé och affärsplan
– Skatter och moms
– Bolagsformer och registrering
– Budget och bokföring
– Bankkonton, betalningar och lån
– Försäkringar
– Marknadsföring och försäljning
Representanter från NyföretagarCentrum Nord och våra samarbetspartners agerar experter inom sitt respektive område.

Information om aktuella Starta Eget-Introduktioner och anmälan till dessa hittar du i vår webbokning

Sidan uppdaterades 2019-09-09

Se samtliga partners under fliken Samarbetspartners, här är våra guld- och platinapartners.