Hem

Via ett nytt samarbete mellan NyföretagarCentrum Nord och Erasmus för unga entreprenörer erbjuds utbytesprogram för entreprenörer inom EU. Utbytet syftar till att ge nya entreprenörer erfarenheter som bidrar till en framgångsrik företagsstart och/eller stärker det nya företaget. Nyföretagaren får samtidigt tillgång till nya marknader och potentiella möjligheter till samarbete med utländska affärspartners.

För att söka ett entreprenörsutbyte ska entreprenören vara på god väg att starta ett nytt företag i Norrbotten eller driva ett företaget som är max 3 år gammalt. Entreprenörsutbytet är 1-6 månader. Entreprenören har under vistelsen möjlighet till viss kostnadstäckning för resor och uppehälle via ett ekonomiskt stöd. Det finns även möjlighet för etablerade företag i Norrbotten att ta emot entreprenörer från andra utbytesländer.

– Erasmus för unga Entreprenörer är perfekt för nya företagare som vill addera på nya kunskaper och erfarenheter samtidigt som de bygger internationella nätverk, säger Camilla Sehlin, Verksamhetsledare på NyföretagarCentrum Nord.

Intresserade nya företagare kan kontakta NyföretagarCentrum Nord för mer information. Det går även bra att kontakta Erasmus via David Lindgren Zacharias och/eller läsa mer på https://www.erasmus-entrepreneurs.eu

 

Camilla Sehlin, Verksamhetsledare NyföretagarCentrum Nord, nord@nyforetagarcentrum.se

David Lindgren Zacharias, projektledare, European Minds, david@lzab.se

Sidan uppdaterades 2020-04-28

Se samtliga partners under fliken Samarbetspartners, här är våra guld- och platinapartners.