Hem

Den 23 mars 2022 invigdes Nyföretagarcentrum i Heby.

Följ länken och hör en av våra kunder Anette Eriksson på Anettes biskvier om hennes resa och vilken hjälp hon fått av Nyföretagarcentrum.

Erbjudande för dig som nyföretagare

Här får du ta del av erbjudanden från NyföretagarCentrum Sveriges nationella samarbetspartner som riktar sig särskilt till små- och nyföretagare.
Tryck här för att komma till dina erbjudanden


Digital rådgivning

Vi alla behöver vidta försiktighetsåtgärder med tanke på Coronaviruset. Vill du boka rådgivning hos NyföretagarCentrum Norduppland eller har du en rådgivning inbokad?

NyföretagarCentrum Norduppland erbjuder rådgivningar digitalt eller om så önskas per telefon. Kontakta rådgivare Helena Jonsson mobil 073-806 26 60 eller maila till norduppland@nyforetagarcentrum.se

Har du vistats i något av de värst drabbade områden eller varit i kontakt med någon som har covid-19 ber vi dig ta kontakt med oss innan ditt besök hos oss, för att ta del av erbjudandet om digital rådgivning eller att flytta fram ditt besök.

Man kan också på hemmaplan arbeta vidare med sin affärsplan digitalt på https://affarsplanen.com
Samtidigt uppmanar vi alla deltagare att vara extra noggranna med handhygien och att inte delta i några aktiviteter om man inte känner sig fullt frisk.


Björn Lunden

Björn Lunden är en av våra samarbetspartner som gärna delar sin kunskap med oss, hur du som företagare påverkas av corona, vilken hjälp du kan få, vilka regler som gäller. Det är inte alltid så enkelt att tolka vad som erbjuds och vilka som kan ta del av olika stödåtgärder.

Dessutom bjuder de på massor av frågor och svar längre ner i länken, hittar du inte svar på just dina frågor kontakta rådgivare Helena Jonsson,  mobil 073- 806 26 60 eller till E-post norduppland@nyforetagarcentrum.se

https://www.bjornlunden.se/foretagskunskap/coronainfo-for-foretag


Sidan uppdaterades 2022-09-18

Våra samarbetspartners